Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llaaldkkln

moja matka zneca sie nade mna psychicznie

Polecane posty

Gość llaaldkkln

j.w oczernia mnie wyzywa przy moim dziecku przychodzi do mnie do domu wykonuje prace pporzadkowe pokazujac mi jakim jestem leniem i ze tyle rzeczy nie umiem zrobic. Jestesmy mlodym malzenstwem mamy corke moj maz juz dawno chcial ja przepedzic ale ja go zawsze prosze zeby wytrzymal jestesmy uzaleznieni od nij pracujemy a ona pilnuje dziecka . codziennie placze z nerwow zeby wyladowac emocje. wiele razy doszlo miedzy nami do klotni niestety nic nie daly rozmowy ona ma swoje racje. biega do kosciola my nie chodzimy , tylko czasem jak mamy taka potrzebe. i zachowuje sie tak jak wroci wszystkich obgada oczerni. mam dosyc teraz tez placze. spedzila u mnie caly dzien zrobila wszystko za mnie klocila sie a ja nie potrafilam jej sie postawic

Gość llaaldkkln
wiem staram sie ale ja mam juz ponad 30 lat a oana ciagle nie daje mi spokoju

Gość zimne nogi
nie wiesz od czego jest przedszkole???? skoro wchodzi do domu i pierwsze co robi to sprzata widocznie musisz mieć niezły syf w domu.Poniżasz się dziewszyno tak naprawde za marnych około 5 stów....bo tyle kosztuje żolobek lub przedszkole.No ale skoro glupia jestes i syfiara to nie wiem po co przyszlaś tu płakać

Gość llaaldkkln
dzieki za dobre slowo zimne nogi. szkoda ze nie zapytalas do ktorej pracuje bo do 21 ale co cie to obchodzi prawda latwiej wydac osad niz zapytac