Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszłamamadariusza

imię dla syna

Polecane posty

Witam Jestem przyszłą mamusią... za ok miesiąc będę miała syneczka... Czy Wam podoba się imię Dariusz ?? Mój mąż oszalał na punkcie tego imienia i o innym nie chce nawet słuchać :( A ja niestety wole imiona typu Olaf Julian Ksawery... Jeszcze ten Darek, Daruś ujdzie ale Dariusz ?? O zgrozo ;( ja chce córkę.. Myślicie, że będzie dobrze się czul z tym imieniem ?? Pozdrawiam

Gość a córka bedzie Daria?
?

Gość rfyhtju
zobaczcie odcinek trudnych spraw z dariuszem w roli glownej, to od razu wam przejdzie :D

Gość moj syn bedzie
miał na imie wiktor albo miłosz. Wiem to od lat.

Gość mama małego smyka
Darek mi się nie podoba. Ale za to Maksymilian, Julian, Jan. Musicie poszukać takiego,żeby obojgu Wam się podobało. Jest tyle pięknych imion.

no własnie... nikomu sie nie podoba... a ta cholera moja sie uparła i nawet mnie słuchać nie chce bo on już zdecydował ;( bosze... Jakby była córcia chciałabym Kaję a on Sylwie... ewentualny kompromis mamy przy Lenie

Gość zaczarowany olowek1000
moj brat ma na imie Dariusz. Jak dla mnie spoko

dawałam mu dużo propozycji : OLaf Krzyś Borys Julek Joachim Jeremi Fabian Dorian Mirek ... wszystkie rózne przerózne i nic ! ,,mój synuś będzie mial na imie Dariusz,, ;( i tyle gadki... chce żeby imie mu się podobało ale nie chce krzywdzić dziecka... doła mam przez głupie imie...

Gość Francoise
współczuję cie ale jak mąż się uparł to może i ty bądź uparta;) to ime nie bardzo mi się podoba..

mnie zadowala jedynie Darek i może nawet ten Daruś ale no Dariusza nie przetrawie , neid aje mi to spać nocami ;/

chyba jedynie zostaje mi poczekać do porodu ... może jak zobaczy mnie taką stytłaną, wymęczoną i smutną z powodu imienia to wymięknie i Olafa wcisnę :D

Gość jklikjada
Myślę, że ładniejsze jest imię Dariusz niż Ksawery.

Gość ekhm ekhm
Mi sie osobiscie nie podoba-takie szorstkie w wymowie

Gość imie dariusz
jest bardzo ładne.Ja co prawda nazwę synka Adaś ale Darewk też ładnie i niespotykanie obecnie :-) Jeżeli mężowi zależy to jeszcze to przemyśl...napewno nie zrobisz dziecku krzywdy nadając imię Darek :-)

Gość ala ma kotkaaaaaaaaaaaa
już nie chodzi o samo imię bo wiadomo każdemu podoba się co innego ale o to, że mąż postanowił SAM ! U nas też było ciężko i długo dyskutowaliśmy aż w końcu doszło do kompromisu i wybraliśmy imię które podobało się tak samo mnie jak i mężowi. To ma być współna decyzja .

Gość buuułaaaaaa
Piotr, Artur,Adrian ( moja dziewczyna upiera sie za nazwie tak syna i chyba sie zgodze)...tak pieknie wlficko brzmi...Jak ktos z wladcy pierscieni.. Ktos od znajomych znajomych nazwal dziecko Ignacy a na nazwisko maja Kuta wiec pomyslcie Ignacy Kuta :O :O

Gość i78io78oo98o
Moi znajomi mają chłopaka Julka -strasznie mi się to imię nie podoba. Ksawery też mi sie nie podoba. Darek -takie sobie, ale ja bym tak dziecku nie dała. W ogóle to nie mąge wymyśliż żadnego fajnego imienia dla chłopaka :)

Gość pikol
bedzie Daro- fajnie brzmi

Gość Verdis
mnie się też podobało imię Darek ale nie tak żeby było super itd. Po prostu uważałam że jest ładne. Do czasu aż spotkałam mojego przyszłego męża, który tak właśnie ma na imię. Powiem Ci że to imię świetnie odzwierciedla człowieka tzn mężczyznę. Zawsze uważałam że imiona wpływają na charakter człowieka. ilu bym Darków nie znała każdy jest spokojny, opanowany, wesoły, pracowity, troche mało pewny siebie. Dla mnie to imię jest bardzo fajne, nie jest wyszukane a ma coś w sobie

Gość Monia-Liza
imię powinno pasowac do nazwiska i żeby ładnie brzmiało zdrobniale a nie jako przezwisko. Dariusz to zdrobniały Darek więc w czym problem. jak dorośnie to będzie pan Dariusz. B.ładnie, dystyngowanie, powaznie. Wróże mu stanowisko co najmniej kierownicze /każdemy Dariuszowi/.

Gość male ciche
nie jest zle, ja mam akurat srednie skojarzenia, ale obiektywnie patrzac jest to normalne imie, nie jakies udziwnione, nie bardzo popularne, dla mnie ok

Gość gość
Darek to jak dar, imie wspaniale.

Gość gość
Zgadzam się z osobą wyżej :-)