Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grsdfs

denerwuje mnie moja matka, kocham ją bo to moja mama

Polecane posty

Gość grsdfs

ale wkurwia mnie niemiłosiernie :O przed chwilą przyszła mi powiedzieć, że sąsiad znów podlewa ogródek i kupił sobie nową czapkę, taką jak ma chłopak mojej siostry żeby zakryć łysinę i się odmłodzić :O dlaczego ona myśli, że mnie to interesuje ?

Gość grsdfs
mam ochotę jej przypierdolić, powstrzymajcie mnie :classic_cool:

Gość Oublier
Moja mi też takie rzeczy mówi :D Nie martw się, to cecha Mam :D

Gość grsdfs
albo jak lata z lornetką od okna do okna i obserwuje przechodniów albo zagląda sąsiada w okna :O no to już kurwa nie jest normalne no ale jej nie przetłumacze :O

Gość o.....nie
A ja uważam, że z twoimi emocjami coś nie halo, albo jesteś osobą niespełnioną, krótko mówiąc nie wszystko w życiu ci wychodzi, tak, jakbyś tego chciała, dlatego czepiasz się matki, o byle co.

Gość grsdfs
sąsiadom* oczywiście jestem niespełniona no ale uważasz, że takie natrętne obserwowanie ludzi, obgadywanie i pieprzenie od dupie maryni jest normalne ? teraz mi gada o tym ,ze sąsiad zrobił łopatką rów w ziemi, żeby jak podlewa swoje choinki nie podlewał naszych choinek :O i zaraz idze to sprawdzić :O

Gość grsdfs
jak mam się nią zająć ? jak chcę ją wyciągnąć na zakupy ( niekoniecznie po to żeby mi coś kupiła) to mówi, że jej się nei chce, że nogi ją bolą a jak cos usłyszy za oknem to zapierdala do niego z prędkością światła :D