Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aguirela

nie potrafię dotknąć członka mojego chłopaka...

Polecane posty

Gość dsjhfs
jak sie wstydzisz to zrobcie to po ciemku :) sciagnij mu spodnie troche podotykaj a Twoja reka sama bedzie wiedziala co robic :) hehe pamietam jak kilka lat temu sama pytalam na forum jak sie TEGO uzywa :P

Gość Jagodka99
loda nie, a minetke, to by chciala jedna z druga?

Gość wspólczuję chlopu
samo dotknięcie przezywa a co dopiero będzie jak loda przyjdzie zrobić...

Gość wspólczuję chlopu
o rany, i laska ma ponad 20 lat...

Gość onawi
nie musisz od razu do buzi.......ja dotkniesz to na poczatek po prostu glaskaj opuszkami palcow,puzniej wez delikatnie w reke i powoli przesuwaj gora,dol......na poczatek wystarczy,nie musisz wykonywac za niego calej roboty,z czasem dojdziesz do wprawy a jak nie to pytaj...:)

Gość Jożin
są na tym świecie bardziej obrzydliwe rzeczy

Gość Goska z Kielc
pewnie sie boisz, ze sprawisz mu bol, bo to nie jest latwe - koncowka penisa jest bardzo wrazliwa i nie proponuje Ci dotykac suchymi dlonmi - moze sie poplakac

Gość subiektywny macho
aguirela nie bój się ,nie ma czego , zamiast dotknąć daj mu klapsa to ograniczysz kontakt do minimum a zobaczysz jaki będzie efekt :p !

Gość aguirela
no dobrze a co mam zrobić z tą skórą?? tak jej dużo i nie mam pojęcia co z nią :/

Gość onawi
ta skora ruszasz w gore i dol.......jak jest jej duzo to naciagasz delikatnie na sam koniec (czubek) i spowrotem na dol....zrob tak to zobaczysz jaki bedzie szczesliwy

Gość dziewicza
hej ... tak jak to czytam to w sumie przechodziłam przez to samo,... chłopak zapytał się mnie co możemy robić w łóżku zamiast seksu .. bo powiedziałam mu stanowcze nie .. no i hmm przemilczałam to ale na prawdę miałam to samo ! Powiem Ci jedno przed wczoraj się odwarzyłam pierwszy raz... wtedy siedzieliśmy w aucie zaczeliśmy się całować... pieścił moje piersi.. no i jakoś tak samo poszło moja ręka wędrowała po jego brzuchu potem jeszcze niżej a on zapytał się mnie czy chce jeszcze niżej no to się zgodziłam bo to była chwila emocji hmm ... no i go chwyciłam najpierw zaczełam go pieścić a potem jakoś narzuciliśmy sobie nawzajem tempo góra- dół ... w koncu zapytał sie mnie czy moze skonczyc a ja ze ok i wystrzelił .. Fe to było fuj ale cieszył się jak gwizdek nie powiem że nie bo ja też byłam podniecona... no ale cóż facet to facet... dodam iż jestem o wiele młodsza od Ciebie i sama się dziwię że się odawrzyłam ale może dlatego że moi przyjaciele są trochę zboczeni i regularnie o tym rozmawiamy więc dla mnie to norma : ) Pozdrawiam Cię serdecznie. : ) ale powiem Ci jedno nie rób nieczego wbrew sobie mój chłopak był też zły że nie chce dać mu tej przyjemności ale w końcu ja też tego chciałam : P

Gość dziewicza
hej ... tak jak to czytam to w sumie przechodziłam przez to samo,... chłopak zapytał się mnie co możemy robić w łóżku zamiast seksu .. bo powiedziałam mu stanowcze nie .. no i hmm przemilczałam to ale na prawdę miałam to samo ! Powiem Ci jedno przed wczoraj się odwarzyłam pierwszy raz... wtedy siedzieliśmy w aucie zaczeliśmy się całować... pieścił moje piersi.. no i jakoś tak samo poszło moja ręka wędrowała po jego brzuchu potem jeszcze niżej a on zapytał się mnie czy chce jeszcze niżej no to się zgodziłam bo to była chwila emocji hmm ... no i go chwyciłam najpierw zaczełam go pieścić a potem jakoś narzuciliśmy sobie nawzajem tempo góra- dół ... w koncu zapytał sie mnie czy moze skonczyc a ja ze ok i wystrzelił .. Fe to było fuj ale cieszył się jak gwizdek nie powiem że nie bo ja też byłam podniecona... no ale cóż facet to facet... dodam iż jestem o wiele młodsza od Ciebie i sama się dziwię że się odawrzyłam ale może dlatego że moi przyjaciele są trochę zboczeni i regularnie o tym rozmawiamy więc dla mnie to norma : ) Pozdrawiam Cię serdecznie. : ) ale powiem Ci jedno nie rób nieczego wbrew sobie mój chłopak był też zły że nie chce dać mu tej przyjemności ale w końcu ja też tego chciałam : P

Gość izusia.87
haha jaik ja pierwszy raz wziełam do reki bo mi rekę wozy za skoczenia to do domu uciekłam cała roztrzesiona byłam:)

Gość fekala
będzie dobrze zdaj się na instynkt :)

Gość Hary hairy
Klikasz i oglądasz technologia lepsza niż tvnplayer nie wierzysz sam sprawdź... tu masz linki do filmów - jakość również HD Przykładowo: nowości i hity: http://www.hairy.dzs.pl/ekskluzywne/hity-film owe/ http://www.hairy.dzs.pl/ekskluzywne/ekstra-fi lmy/ mnóstwo kategorii zdjęć,filmów itp...i jedno- zero reklam, żadnej ściemy przenoszenia w nieskończoność do innych stron. Wejdź sprawdź, jak Ci się podoba napisz co byś chciał, zrobimy wszystko!!!!

Gość Nie oddamy wam
Nie oddamy wam nie oddamy wam nie oddamy wam Telewizji TRWAM!!!

Gość aguirela
próbowałam się odważyć dzisiaj, ale średnio mi wyszło... włożyłam rękę w jego majtki i jak to poczułam to od razu ją wyjęłam, chłopakowi się zrobiło bardzo przykro... sama nie wiem co jest ze mną nie tak ;/

Gość aguirela
próbowałam się odważyć dzisiaj, ale średnio mi wyszło... włożyłam rękę w jego majtki i jak to poczułam to od razu ją wyjęłam, chłopakowi się zrobiło bardzo przykro... sama nie wiem co jest ze mną nie tak ;/

Rozumiem Cię, bo sama miałam spore opory, żeby dotknąć małego. Mój facet też chciał, żebym go dotykała, ale nie chciałam, byłam jeszcze dziewicą, miałam 18 lat. Minęło trochę czasu i sama odczułam chęć, by go dotykać i pieścić. Najpierw było głaskanie i lizanie, a potem już nie miałam żadnych oporów. Ważne jest to, żebyś sama tego chciała. U mnie też minęło ok roku związku zanim tak naprawdę zapragnęłam takiej bliskości, byłam pewna, że tego chcę. Ty chyba potrzebujesz jeszcze trochę czasu.