Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny drań

Dlaczego ona mnie zwodzi?

Polecane posty

Gość smutny drań

Byliśmy na randce, później zadzwoniłem i zaproponowałem następną i ona powiedziała że ma lekcje do późna i nie da rady, że będzie w weekend wolna, dzwonie w piątek i pytam o niedziele, ona mówi że nie może bo idzie na jakieś urodziny ale później cały tydzień ma wolny, teraz z nią rozmawiałem i pytam co z tym naszym spotkaniem i ona pyta kiedy mam czas, mówię że środa, czwartek albo poniedziałek. To oczywiście wybrała poniedziałek zaznaczając "że jeszcze się zgadamy"

Gość smutny drań
Dodam jeszcze że jak dzisiaj z nią rozmawiałem to powiedziała że strasznie będzie się nudzić przez ten tydzień, to chyba powinna chcieć się spotkać jutro albo pojutrze a nie dopiero w poniedziałek.

Gość koteczkidwaaha
widocznie nie chce ,tylko czemu nie powie hm ?:D Tak sobie zwiedzam forum :D

Gość smutny drań
Sam już nie wiem czy ona chce się spotkać czy nie. Może po prostu to jest taki typ dziewczyny co lubi aby się za nią uganiać i by tak mogła w nieskończoność grać na czas abym tylko do niej dzwonił i pompował jej ego.

Gość 26 03
ON też się ze mną nie chce spotkać chociaż ma cały tydzień wolny trudno zacisnę zęby i będę udawała że absolutnie mnie to nie zabolało

Gość smutny drań
Nie wiem, ale dzisiaj sama zaproponowała abyśmy pogadali na skype bo ona się nudzi mocno.

Gość koteczkidwaaha
dziwna :)

Gość smutny drań
Nie wiem ale wydaje mi się że ona po prostu chce się dowartościować tym aby ktoś się koło niej kręcił i znajduje sobie adoratorów. Jeśli tak jest i o mnie chodzi to źle trafiła.

Gość smutny drań
Co myślicie o takim zachowaniu?

Gość koteczkidwaaha
dziwne :(