Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amy9

SEks i okres

Polecane posty

Mam 16 lat . Nie mam okresu od 7 dni . spóźnia sie a 2 tyg temu współżyłam z chłopakiem aleee .. On mi sie spuścił na brzuch . Wiec nie powinna byc w ciąży chyba nie ? aa to był 1 raz .. Odpiszcie mi bo mi sie cos stanie zaraz .

Gość xgggfhrhrh
A to nie za wcześnie na seks? ;) Kup test ciążowy, najlepiej Acon lub Bobo test i sprawdź.

Gość xgggfhrhrh
To, że to był 1 raz nie ma znaczenia jeśli chodzi o zajście ciąże. Natomiast ma znaczenie, czy miałaś wtedy dni płodne. Dni płodne są "mniej więcej" w połowie cyklu.

no tal ale jezeli mi sie spuścił na brzuch ?

Gość xgggfhrhrh
To zależy, czy np dotknął ręką swojej spermy i czy mógł Ci na palcu przenieść spermę do pochwy.

Gość xgggfhrhrh
Lepiej zrób test. A okres może Ci się też spóźniać z nerwów, to się zdarza.

Dobra to raczej z nerwów mi sie spóźnia bo nie wsadzał palca . :) Dzieki Ci ! :D

Gość xgggfhrhrh
Pewnie dostaniesz okres :) Nerwy potrafią zrobić swoje. Ale gdyby dalej Ci się spóźniał, to dla pewności zrób test. Jak zobaczysz wynik negatywny, to od razu dostaniesz okres bo nerwy puszczą ;) :D

Gość FalllOutGirllll
Jest jeszcze coś takiego jak preejakulat, czyli wydzielina, która pojawia się przed wytryskiem i może zawierać plemniki, więc to, że spuścił Ci się na brzuch wcale nie oznacza, że nie ma możliwości zajścia w ciążę.