Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość analusek

seks analny - a ból

Polecane posty

Gość analusek

od pewnego czasu próbuej z moją dziewczyną kochac sięanalnie ale ona odczuwa ból i nie wiem dlaczego. przygotowuję ją do tego aktu, pieszczę, dotykam, liżę ale gdy tylko chce wejść do pupci to na głębokości ok 3 cm odczuwa ból dopiero po jakimś dłuższym czasie gdy wchodzę bardzo bardzo wolno wpuszcza mnie do środka. Czy taki ból zawsze będzie jej dokuczał, dlaczego jątak na początku przy wejściu boli. Moze ma za małe nawilżenie bo stosujemy tylko ślinę albo za mało sięrozluźnia. Czy wy dziewczyny też tak macie czy to jest normalne?

Gość moze troche wiem
Myślę, że jest zamałe nawilżenie, należy dobrze nawilżyc odbyt jak i jego wnętrze, dobrze też by było, aby dziewczyna zrobiła sobie lewatywe.

Gość nibyjak,.;p[o.;
a ty kolego nie wis jaki narząd służy do seksu?? to ja cię oświecę.. penis i pochwa!!!!!!!!!!!!!!

Gość dupa jest od srania!
jasne,wal ją w dupsko,a za pare lat bedzie popuszczac kleksy w majtki hahaha

Gość mujerlobo
ja tez tak mialam na poczatku, ex analny mnie podniecal, i pieszczoty analne doprowazaly mnie do silnego orgazmu ale jak mi wkladal swojgo fiutka za szybko to bardzo mnie bolalo i czar prysnal. uzywajcie wazeliny, ostatnio uzylismy wazelinki, troszke pieszczot palcem i jak wszedl to mialam orgazm jak nigdy. strasznie mi sie spodobalo i zero bolu i nie moge sie doczekac jakto powtorzymy:D

Gość willy xxx
dokładnie polecam wazelinę, a i na stacjach benzynowych mają dobre oleje, silnik od razu inaczej pracuje tylko pamietajcie, tłok najlepiej pracuje w cylindrze nie w rurze wydechowej

Gość tez tak mam ....
to ładnie wygląda tylko na filmach gdzie kobieta jest nafaszerowana zelami, oliwkami czy wazelina. ślina daje tylko wilgoć a nie poślizg. poza tym rzeczywiście w przyszłości zwieracze tak sie rozluźnią że nie rozróżni się bąka od kupy. to już będzie masakra :-O

Gość xxxxxxxzzz
Ja znam kobiete tak piekną, że jestem pewny iż tak cudowna istota na pewno nie puszcza bąków a o kupie to nawet nie wspomne. ;)