Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hiphopsiup

25 stopni w pokoju noworodka- co zrobić?

Polecane posty

Gość hiphopsiup

witam, dziewczyny pomóżcie! w te upały temp. w pokoju mojego 4 tyg. synka nie spada poniżej 25 stopni! cały czas jest otwarte okno, rolety zasłonięte cały dzień by słońce nie nagrzewało a mimo to stale 25 stopni! przecież dziecko się przegrzewa przy takiej temp. co myślicie o klimatyzacji przy takim małym dziecku? a może kłaśc go spać w samym pampersie i przykryć cienką pieluszką?

Gość o taaak ..
dokładnie jak mówisz, wystarczy sam pampers, ja tak robiłam w czerwcu 2 lata temu, kiedy urodził się mój synek klimatyzacji bym nie stosowała, łatwo o przeziębienie u dorosłego, a co dopiero u takiego malca - spróbuj namoczyć prześcieradła, powiesić w oknie - robiłam tak, kiedy miałam chorego leżącego tatę i straszny upał za oknem

Gość znaki na niebieeeeeeeeeeeeeee
klima odpada. przeziebi sie,za duza roznica temperatur. proponowalabym leciutka bluzeczke na krotki rekawek(nie body) i sam pampers:) pieluszka przykryc same nozki, chociaz nie wiem po co, ale ja tak robilam;) oczywiscie gole stopki:)

Gość sole & mare
noworodki lubia ciepelko, u mamy w brzuszku było bardzo cieplo przeciez

ja tez nie bylabym za klimatyzacja sprobuj klasc maluszka w samym pampersie i nakryj pielusza ale macie cieplutko:)zazdroszcze u mnie okna pozamykane