Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hihihihihu

Jak zachowywałyscie się na lekcjach jak chodzilyście do szkoły?

Polecane posty

Gość hihihihihu

Ja siedziałam w ostatniej ławce, olewałam nauczyciela, rozmawiałam, o ile oczywiście byłam w szkole bo często wagarowałam tez. A wy?

Gość sole & mare
Ci co olewali to pewnie teraz zaluja bo musza zapierdalac zeby miec co jesc

zdarzalo mi się przysypiac, tez rozmawialam ile wlezie, wagarowac zaczelam dopiero w liceum.. w ostatniej klasie szczegolnie. bywało, ze na przerwie wybywaliśmy na jakieś piwka czy coś. :D

Gość hihihihihu
no ja prawo studiuje na 2 roku już więc nie żałuje. Na pewno nie chciałabym być kujonką bez zycia.

Gość bar(a)bara
to teraz tak infantylni ludzie studiuja prawo?

ja też siedziałam ostatniej ławce :P na wagary też chodziłam :D i nie żałuje bo mam wiele wspomnień :P

Gość dziś na pomarańczowo
jeden mój wykładowca na studiach kiedyś powiedział, że ci, którzy siedzą w ostatnich ławkach i na zajęciach najczęściej grają w karty albo zajmują się czymkolwiek innym, wszystkim tylko nie nauką, na ogół najlepsze biznesy zakładają i mają najlepsze pomysły na życie. z przodu siadają kujony, którym będzie najciężej, bo inwencji własnej nie mają za grosz, potrafią tylko wkuwać na blachę i recytować formułki, a ci ze środka, to taka przeciętna masa, która sobie poradzi, ale bez szału. ja lawirowałam między ostatnimi ławkami a środkiem, więc wg tej teorii jako tako przetrwam ;)

Gość hihihihihu
nie jestem infantylna, jestem po prostu leniwym cwaniakiem(cwaniaczką?), i sadze ze dzieki temu lepiej poradze sobie w zyciu niz wiele kujonek.

Gość hihihihihu
heh dokładnie :)

Gość hahaha ty dalej
też w ostatniej, tęsknie za wagarami :D mało tego, otrzymałam od wychowaczyni miano leserki. i co? wyszłam na ludzi i mam sie świetnie

Ja siedziałam w ostatniej, na lekcji tylko notowałam. Wagary też mi się często zdarzały. Szłam wtedy, gdy wiedziałam, że muszę(sprawdziany) Tak samo na studiach. Teraz na pracę nie narzekam :P

Siedziałam w pierwszej ławce, zwykle pisałam smsy pod stołem, ale byłam raczej dobrą uczennicą, choć mocno wyluzowaną i leniwą. Odbiegałam wyglądem od przyjętych kanonów, na matmie byłam tempa jak kołek, ale za to na historii, polskim i tym podobnych bywałam jedyną przygotowaną. W LO sporo wagarowałam :)

Gość sole & mare
ja też siedziałam w ostatniej , tak tylko rzucilam tekstem o zapier... żeby troszkę Was podpuścić:D jadłam kanapki, pisałam smsy, rozmawiałam, rysowałam... nawet notatek czasami nie robiłam tylko kserowałam od koleżanki...

Gość ledr)
siedziałem w 1 ławce, ale kujonem byłem tylko w podstawówce, później coraz mniej interesowała mnie nauka, w liceum już w ogóle nie miałem chęci się uczyć, wagarowałem bardzo mało, bo przy moich rodzicach nie dało się więcej jeśli chodzi o zachowanie to byłem bardzo spokojny, tylko w podstawówce w 5 klasie zrobiłem jeden numer, w liceum byłem najspokojniejszy w całej szkole