Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milutka 987

Ojciec nałykał się tabletek

Polecane posty

Gość Milutka 987

Mój ojciec alkoholik nałykał się tabletek "clozapol 100" nie znam ich działań. Co robić?

Gość 3/4 samogonu
wezwij pogotowie niech mu zrobia płukanie zołądka

Gość Milutka 987
Właśnie mama wezwała. Napil się, a teraz śpi, nawet jak coś mu się stanie nie będę za nim płakać.

Gość Milutka 987
Też tak myśle, ale moja mama jest taka głupia, tzn o dobrym sercu, ten pijak tyle krzywdy w jej życiu wyrządził, a ona dalej się nad nim lituje, ja to zrobiłabym porządek z nim na jej miejscu.

widocznie tej krzywdy ma jeszcze za mało będzie go ratować a on jej w podziękowaniu jutro napierdoli , niestety takie są kobiety i jeszcze gada że to dla dobra dzieci no nic trzymaj się

Gość Milutka 987
Żebyś wiedziała że tak będzie i tak jak napisałas że ona niby robi to dla dobra dzieci, a tym sposobem jeszcze bardziej siada mi na psyche. Mam nadzieje, że zamkną go w psychiatryku.

Gość to bardzo mozliwe ze
zamkna go na obserwacje oprzynajmniej psychiatryczna, bo mozna to traktowac jak probe samobojcza a po takich zamykaja na obserwacje zazwyczaj, na okolo 2-3 tyg standardowo

Gość mądralla
lekarze to bardzo chętnie piszą psychotropy: czy internista, czy ginekolog czy ortopeda każdy by walił taki lek. Tylko im powód dać. Każdy chce zarobić. Milutka wal na terapie DDA - wpisz sobie w google, tam są namiary na grupy wsparcia

Gość to bardzo mozliwe ze
kudzu tez pomaga. ale podstawa to to, zeby chory chcial zaczac terapie.