Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gokisielgo

Głuuuupia sytuacja- seksowali mi się dosłownie pod domem!!!!

Polecane posty

Gość touuudi
dobry sex to taki żywioł ze ciężko nad tym zapanować. miejsce i okoliczności najczęściej nie mają znaczenia :))

Gość dardanelya
Fajni z was rodzice,ze sobie tak razem piwkujecie. oby nie zdarzyl sie zaden wypadek,bo nie bedzie mial kto.z.dzieckiem na pogotowie pojechac,skoro mama z tata 'napici'

Gość dlatego mamy taki
sentyment do naszego golfa 2. wczesniej mielimy golfa 1. ale kolega pozyczyl i nie oddał.

Gość do tej wyzej czyli
dardanelya- no bo rodzice nie moga piwa wypic, zapalic papierosa:O Musza stac nad dzieckiem i sie martwic, analizowac kolory gowna. Tak, gowna, bo dziecko sra a nie robi slodka kupke:O Rodzice nie moga wypic piwa wedlug ciebie, bo dziecko wtedy umrze od razu badz cos mu sie stanie:D

Gość mama takiej
taaa, pewnie zesra sie tak ze udlawi sie wlasnym gownem, a rodzicow pokaza w tv z ingo 'chlali od tyg'

Gość trelemorelellkk
hahahaha ale sie usmiałam :p fajne widowisko!

Gość Piesia Dobra Rada
Buahaha przypomnialo mi sie jak kiedys bylismy w Galerii Mokotow i poszlismy sie bzykac do "pokoju matki z dzieckiem" :D Jak wyszlismy to przed drzwiami juz czekala kolejka mamusiek :P

Gość dardanelya
Mogą, ale jedna osoba powinna być trzeźwa. Żeby mogła dziecko np. zawieźć na pogotowie. No ale jak ktoś nie umie sie pohamowac od piwkowania dzień w dzień, to rozumiem, ze to duzy problem

Gość gokisielgo
ohooo teraz jest najazd że razem pijemy piwo :P Boshe kochany a co to ma byc???? Ja nie mieszkam na polu gdzie wokół mnie nie ma sąsiadów!!!! Natomiast jest tak że gdyby tak... ODPUKAĆ!!!! coś się nie daj B..e stało mamy sąsiadów i na gorze i na dole, obok, z jednej i z drugiej strony ktorzy zawsze pomogą! Są też rodzice i teście którzy mieszkają dosłownie pół km od nas, mam brata ,mam szwagra, zawsze ktoś pomoże!!!!