Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez halsa nie bedzie zycia

Ogladaliscie Housa z zeszlego tygodnia? Ta Dominika

Polecane posty

ktora dra Karolina Wydra niby jest z Polski, a w scenie jak rozmawia z matka mowila po rosyjsku (albo innym jezyku) w kazdym razie nie po polsku! Ona w ogole zna polski? Wiecie?

Zna polski i jeszcze kilka innych języków. Wyjechała z Polski kilka lat temu.

tak jak większość Polek - wygląda jak czarna blada Ruska - widoczne geny askenazyjskie więc się dziwie że zrobili z niej Ukrainke gdzie kobiety są bardziej blond i generalnie ładniejsze

tylko, ze w tym serialu ona gra polke, a przez telefon rozmawiala i to nie byl polski, i tak sie zastanawiam dlaczego :)

Gość ona gra ruske bo czytałam
w serialu gra ruske której zależy na wizie, z Polaków by takich idiotów nie robili w końcu jaka Polka by chciała do ameryki chyba jakas brzydka i tępa

ok a ogladalas odcinek 18 z zeszlego tygodnia? tam jest z scena w ktorej House wchodzi do mieszkania i ona rozmawia z mama po (chyba) rosyjsku, potem powiedziala do Housa, ze dostala list od wujka z POLSKI, ze ciocia Luba jest w domu opieki i ona nic o tym nie wiedziala i tak sie zastanawiam, ze dla amerykanow nie ma roznicy miedzy polskim a rosyjskim, ale przeciez ona skoro jest polka to chyba zauwazylaby ze polacy w polsce mowia po polsku? no chyba, ze ona gra tam rosjanke ktora mieszka w polsce, ale to wtedy jakos pokrecone by bylo

Gość mkmki
a co to dla amerykancow roznica czy Polska czy Rosja czy Ukraina, dla ich to i tak jeden wielki syf..

a widzialas tytul ostatniego odcinka? Everybody dies ja mam depreche z powodu konca serialu - co ja teraz bede ogladac? ;)

No właśnie widziałam... :( Kurdę, przeżywam jakby mi ktoś odebrał kogoś z rodziny czy coś. Dają ci coś, ty to pokochasz, a później perfidnie zabierają :(