Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Norb

Zdrada, Kto bardziej ucierpiał?

Polecane posty

Gość Norb

Ja kiedys zdradziłem swoja była dziewczyne, baaarzdzo tego załowalem dlugo mnie to gryzło ale jej nie powiedzialem kochalem a jak bardzo ja kochalem to dopiero dostrzegłem po zdradzie.płakalem i przysieglem ze juz nigdy takiego czegoś nie zrobie.Razem wyjechalismy za granice ja pracowalem ona troche ale w kazdym razie dowiedzialem sie przez taki program szpiegowski ze mnie zdradzila w polsce i ze chciala to powtorzyc jeszcze raz.Ona moja świetość i moj aniołek SZOK! Ja popelnilem zdrade ale w innym stylu i nie myslalem o zadnych powtorkach.zrobilem i juz robiac to czulem sie paskudnie to bylo wymuszone.A moja polowka byla w 7 niebie i chciala to powtorzyc.Poza tym jak sie o tym dowiedzialem to wydalo sie ze ma kogoś na boku i piepsza sie codziennie.Ja popelniłem blad i strasznie tego załowalem kochalem ja nad zycie.Jak sie dowiedzialem to sie jej przyznalem o tym co ja zrobilem ale to bylo niepotrzebne .gdyby nie moj silny jak mi sie zdawalo charakter to bym tego dzis juz nie pisał.ps . Wybaczylem jej to ale po roku i tak zesmy sie rozeszli .3 lata po tym czyli dzis jestem w zareczony moja byla błaka sie po zwiazkach pare miesiecy temu chciala zebysmy sie spotkali ,moja narzczna i ja sie nie dogadujemy moze w tym roku wroce do Polski i bede tam siedzial z moją depresją

Gość ja tez smutna
no to niezle.... w polsce fajne laski sa

Gość Norb
To sie za mną ciągnie juz jestem innym człowiekiem

A Kogo obchodzi Twoja historia, męcz się sam z tym swoim sumieniem...

Gość fdgfdgbdfgdf
Każda kobieta musi mieć co najmniej 3 kochanków, bo inaczej dziura jej zarasta. Twoja kobieta robi to dla zdrowia.