Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hiena z psami

strój kąpielowy

Polecane posty

Gość hiena z psami

podoba wam się dziewczyny? ,zastanwiam się jaki kolor kupić (brunetka,brązowe cozy) myślałam nad pomarańczowym

Gość uwarzam rze
czarny brązowy lub pomarańczowy różowy jest za mdły chyba najlepiej do brązowych włosów będzie pasował ten brązowy

nie przyszloby mi do glowy wybierac stroju pod katem wlosow/ oczu :D Dziwna jestem...

Gość czy....
nie podoba, mysle ze takie cos dobrze wyglada tylko na zdjeciach, od razu widac, ze PHOTOSHOP a w realu zwykla szmata bedzie ledwo trzymająca cycki

Gość xdfgvbhnhjm
Ja też patrzyłam niedawno na te stroje kąpielowe. Pokazałam facetowi i skomentował, że wyglądają jak bielizna, szczególnie ten różowy. Ponieważ mnie bardzo nie zachwycały, kupiłam inny kostium, który bardziej mi się podobał.

Gość xdfgvbhnhjm
Aha. Jeśli autorko, zdecydujesz się jednak na ten strój, radzę wybrać inne kolory niż czerń i brąz (za ciemne), lepiej wziąć coś jaśniejszego, żywszego. Ładnie będzie kontrastowało z kolorem włosów i oczu.

Gość co tu się dzieje
Nie podoba się, wygąda jak przerobiony z fartucha babci :P

Gość kkkiiikkkaaa
Jak masz zamiar wydać 80zł na strój to chyba lepiej pójśc do normalnego sklepu i przymierzyć, bo te zdjęcia są faktycznie mocno retuszowane i nie wiadomo jak wygląda strój w rzeczywistości:)