Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabawkowa mama

czym bawią się wasze dzieci na dworze?

Polecane posty

Gość zabawkowa mama
ja sądzę,że córeczka wraca do domu bo po prostu nie ma czym się zajać na podwórku,mamy małe podwórko i nie ma na nim co robić, jak byłam z nią u7 mojej mamy na wsi to cały dzień latała po dworze,wszędzie chciała isć,wszytko zobaczyc,a u nas niestety nie ma zbyt dużego podwórka i nie ma co na nim robic.

Gość 3 maja 2012
U mamy na wsi pewnie nie jest zbyt często więc dlatego wszystko ją interesuje, a swoje podwórko już zna od A do Z

Gość zabawkowa mama
może i racja,dzisiaj słoneczko już widac to chyba rozłoze jej koc na ogródku i przyniose wszystkie domowe zabawki:) może tak jej się spodoba.

my właśnie tez planujemy kupić piaskownicę, jakąś niedużą, bo miejsca mało i zamykaną, żeby nam psy i koty sąsiadów nie narobiły ;) na placach zabaw wszystkie piaskownice pousuwane, to chociaz w domu dzieciaki będą miały atrakcję. O taką chcemy: http://sklep.andrewex.com.pl/meble-ogrodowe/piaskownica/piaskownica-zamykana-brazowa.html a do tego zwykłe zabawki, jakich pełno wszędzie, wiaderka, łopatki, koparki (jakże by inaczej dla kilkulatka ;)) i będzie idealnie :)

Gość Anna 9877
Moje dziecko bardzo lubi wizyty w parku linowym www.Linlandia.pl może komuś przyda się ten adres,tam jest naprawdę świetnie,to fajna zabawa również dla dorosłych.

Gość Tome-i-jego-mama
Ja ostatnio synkowi kupiłam http://akpolbaby.pl/6-36-miesiecy/283-garnuszek-na-klocuszek-fisher-price-027084373370.html ma 15 miesięcy, może jeszcze trochę za mały, ale wystawiam go razem z klockami na dwór, na kocyk i się bawi :) myślę, że jak ładna pogoda to nawet zwykle zabawki mozna dziecku dać i niech siedzi na słoneczku :)

Gość SabinaSarnkowa
Moj syn na jezdziku lubi jezdzic :D A na placu zabaw to tylko slizgawka i te obracane kolko Dziecko ma 18 miesiecy

Moja Kasia teraz ma fazę na jeżdżenie rowerem, ale też rwie sie do typowo chłopięcych zabaw. Sąsiad kupił synowi wyrzutnie i Kasia podpatruję i też chce taką. Dobrze, że zaciera się granica w mogą bawić się chłopcy, a w co dziewczynki. Nikogo juz teraz nie razi jak chłopiec idzie z lalką, a dziewczynka gra w piłkę :)

Gość izolldaa
Piaskownoca,foremki,hustawka owszem,ale najwiekszy hit to wlazenie na kzeala ogrodowe,roby wejscia na stol (ktore ukracam), kwiatki,kamienie i inne rzeczy,ktore dla doroslwgo nie sa bardzo atrakcyjne :p

Gość wheidfhw
"Nikogo juz teraz nie razi jak chłopiec idzie z lalką," mnie razi :O:O:O:O:O:O:O

Gość izolldaa
Chodze z corka na basen,kurs dla najmlodszych (od kilkumiesiecznych do 2 lat). Dzis jedna kobita przyszla z synem. ten wybral sobie czerwone plywaczki,a ona je odlozyla i wziela niebieskie. Ja pewnie tez razi,jak chlopak sie bawi lalka,al na wzczescie nie kazda matka jest prowincjonalna ograniczona gesia

Gość wheidfhw
nie każdy facet jest ciotą od urodzenia nie wiem co ma prowincjonalność czy bycie ptakiem do spraw gender nie trawię dzieci na basenie. idźcie sobie z nimi na plażę co? (joke)

Gość tilka345
Moje dzieci uwielbiają wyrzutnie Nerf, teraz bawią się tą na dyski i wodę, mają super frajdę a my z mężem często dołączamy do tej zabawy :)

Na tą wyrzutnię Nerf właśnie zaczynam polować, bo coraz bardziej mi się podoba to, że można się nią bawić na dworze i wkręcać do zabawy inne dzieci, a nawet dorosłych. Może nawet uda się zaprosić na zawody jakiegoś starszego sąsiada albo sąsiadkę :-) To byłaby gratka :-)

Gość Mania67
Jeśli macie podwórko i chłopca to polecam zabawki zdalnie sterowane auta, tiry,koparki, zamówiliśmy mu zabawki trzy sztuki na avans.pl , na podwórku zbił mąż ogromną piaskownice, 4 metry na 2 szerokości, nawieźliśmy piachu, kilka paneli i mamy torowisko jak marzenie ! Zaprasza kolegów, bawią się godzinami.