Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monisia||P

gube łydki-co zrobić

Polecane posty

Gość monisia||P

zawsze miałam duże łydki względem postury. mając niedowagę kilka lat temu miałąm problem z kozakami. teraz mi się przytyło i łydka większa.. mam 156cm i 56 i 35cm w lydce. uda reszta też masywne dodam że kilka lat temu biegałam ok 4lata na dystanse 1-2km w trudnym terenie do szczeblu zawodów wojewódzkich .i do tego 5 lat gry w tenisa stołowego intensywnego zawodowo. czy to jest tak że łydki mam tak masywie pre mięśnie..czy można je stracić..czy możliwe żeby po takim długim czasi od uprawiania tych sportów miesnie się utrzymały. tak dla porównania podam wymiary: biust-87cm pod biustem-72cm talia 68cm biodra -96cm udo -57cm łydka-35cm więc nogi mam masywne .. jak z nimi sobie poradzić

Gość wielka łydka
pokaż jakieś zdjęcie, poradzimy

Gość 67asiek6789
oddaj mi trochę... :/ ja mam za chude...

Gość monisia||P
chciała bym ci oddać kilka cm.

Gość monisia||P
trochę późno ale tu zdjęcia łydek Zdjęcie0363.jpg Zdjęcie0360.jpg

Gość wielka łydka
coś się nie wyświetla :classic_cool:

rzezcywiscie grube..ale powiem ci szczerze ze ja tam miesni nie widze tylko tluszczyk biegaj, wolno ale dlugodystansowo..ale nie mozna odchudzic tylko, jednej wybranej czesci ciala...

Gość Kasienka_Kasienka
Twoje łydki wydają się być umięśnione a nie grube, jeśli chcialabyś je wysmuklić musialabyś zacząć się rozciągać i wykonywać ćwiczenia na podstawie jogi lub podobnych rozciągnięć. Unikaj biegania.

Gość monisia||P
od 4 dni jeżdze na rowerze po 30-40 min ale na najniższym obciązeniu i wykonuje ćwiczeia rozciągające- pilates. czy to moze dac jakieś rezultaty

Gość monisia||P
tłuszczyk to swoją drogą- jest ale dieta może pomóc a na mięśnie co poradzić?

Gość Kasienka_Kasienka
ważne żebyś nie wykonywała ćwiczeń silowych na nogi bo wtedy Twoje mięśnie będą krótkie ale ,,szerokie" a Tobie zależy na ich wysmukleniu- jakby wydłużeniu więc wykonuj sporo rozciągnięć tak żebyś czula jak ciągnął Cię te mięśnie z tyłu. Wszelkie ćwiczenia jakie wykonujesz rób z praktycznie minimalnym obciążeniem. Na pewno pomoże :)

Wydaje mi sie ze taki juz masz ksztalt nog. Nie ma tragedii. Pociesz sie, ze inni maja gorzej.

Gość ddfgghghgh
ja z kolei mam takie chude lydki, zero miesnia.. i tez sie wstydze nosic sukienki

Gość dupa jasiu/
nie jest źle, opal troche nogi i będzie git :classic_cool:

Gość monisia||P
nie było by źle jakbym była wyższa. a jestem niska i mam wrażenie że tak masywne uda skracają mnie dodatkowo. fajnie mieć mięśnie bo ładnie wyglądają tyle że delikatne.

kochana nie wiem- ja mam umiesnione lydki bo biegam...ja u ciebie zadnych miesni nie widzialam..moze pod tluszczykiem :-) ale prawdopodobnie jest tak ze masz poprostu masywne lydki..ja mam waskie biodra..nic nie zrobisz

Gość ruchałbym Cię w nogę
:classic_cool:

Gość monisia||P
jak trochę napnę łydkę to zaraz twarda gula. a czy dobre są takie ćwicenia: 1. http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQVpaPCzFi-gQSM7EFYNCOt3d3smAB9tUYjvcZGKxW4kmAsjvOJ_A z tym że tu nogi złączone i raz do ziemi ręcę raz głowa do kolan 2. http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQNW7FOW4NKZMG-DWhXOTIK4O1Y2l_TWDse-bdu8lfW2IjmjCqA 3. http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTa4DtVmb6h2yNOQumdU1d1KViu-7Pjz5oNZevkAZQHkvItzRfp 4.http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRrJ4VEeAePefqb8UBo_uJ0XD9EW2d_WngjqTdVKmni6UKuP5x6 takie ćwicenia wykonuję plus na siedząco nogi w jaknajwiększym rozkroku i zginanie tułowia do przody

Gość monisia||P
tłuszczyk wiem że mam bo przytyłam...na zdjęciach nie napinam łydek bo jak napnę to wielkie wystające i twrade guly