Gość Kamilll Napisano Maj 2, 2012 Mam 185 cm, ważę 85 kg, chcę ważyć 75 kg. Ile kcal dziennie mam jeść? Jakie ćwiczenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamilll Napisano Maj 2, 2012 up :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ljhbv Napisano Maj 3, 2012 chyba takie jak dla kobiet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie jest zle Napisano Maj 29, 2012 moim zdaniem 85kg to nie jest zle przy 75kg bedziesz wygladal jak szkieletor te 10kg powinienes ptzerobic na miesnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 8, 2015 Ja tam lubię sobie zjeść, więc u mnie ograniczenie jedzenia odpada. Żona wyszukała mi dietę zielus www.dieta-zielus.pl i póki co się do niej stosuję. Dodatkowo chodzę też na siłownię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 8, 2015 beznadziejne te reklamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kakadu44 Napisano Listopad 10, 2015 samą dietą to kg się nie zrzuci, potrzebny jest solidny trening dla faceta, na avans.pl zapodaj sobie ławeczke nie są drogie, w piwnicy zrób miejsce i trenuj, poza tym dużo białka, kaszy i ryżów, warzywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach