Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trix trix trix

płeć z usg - chłopiec, czy to pewne?

Polecane posty

Gość trix trix trix

cześć jestem w 15 tc miałam robione ostatnio usg i wyszło, że chłopak, było widac wyraznie wypustka, nawet ja to widziałam ;) czy to już na bank pewne że chłopak, czy miał ktos tak, że lekarz mówił chłopak, a potem np. inne kolejne usg wykaząły dziewczynkę i była faktycznie dziewczynka?

Gość *X_X*
Według mnie na tym etapie może być pomyłka. Ja wogóle przed połówkowym nie pytałam o płeć. Po co się nastawić a później usłyszec, że jednak się pomylił i jest co innego.

Gość junn
powiem tak, co do chłopca to pewne na 100% jest wtedy gdy na usg lekarz zobaczy jądra w mosznie. a do tego czasu to różnie może być. jądra schodzą do moszny ok 20tc. ale u częsci chłopców dopiero po porodzie.

Gość Metada
Ale Ci fajnie, ja do tej pory nie znam plci, a jestem w 23 tc :)

Gość Lidzia...
Ja myślę,że do końca nigdy nie ma pewności.Mi też wyszło,że chłopiec ale staram się kupować raczej uniwersalne rzeczy...poczekamy-zobaczymy! Znam przypadek,że lekarz był na 100% pewny,że będzie chłopiec a była dziewczynka...

W tym tygodniu faktycznie możliwa jest pomyłka więc radzę się nie nastawiać.

Gość trix trix trix
nie pytalam sama z siebie o plec!!! ale dziecko bylo tak ulozone ze ten wypustek byl megaaaaa widoczny i wystajacy wiec spytalam czy to jest to co mysle ;) ale gdybym nie spytala w sumie to i tak by bylo dla mnie jasne ze to chyba to ;) nie nastawiam sie i czekam spokojnie na kolejne polowkowe usg, pytam z ciekawosci po prostu

Mi lekarz w 14 tyg. oznajmił, że mamy synka i faktycznie 3 mies. temu urodził nam się chłopak :) W 20 tyg. powiedział nam to samo, potem potwierdziło się też w czasie usg 3d i na ostatnim usg w dniu porodu.