Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do puszystych

Mam pytanie do puszystych Pań

Polecane posty

Tylko takich na prawdę z problemami wagowymi a nie lasek po 170 cm i 60 kg! Chciałam zapytać puszyste Panie, szczególnie te, które są mamami co zakładacie na siebie na plaży? Wybieracie stroje jedno czy 2 częściowe. Bo ja mam dylemat. Mój brzuch wygląda okropnie, w dodatku jestem gruba i zupełnie nie wiem jak się ubrać na plażę. Nie chciałabym żeby ktoś dostał mdłości na mój widok, w dodatku jestem raczej nieśmiała i nie lubię się wyróżniać z tłumu i zwracać na siebie uwagi. Poradźcie coś proszę.

Gość 30 lattttka_młoda duchem matka
dwu częściowy z jakąś chustą itp

Gość ale o co ci chodzi tak w ogóle
Jednoczęściowy, czarny, dla ożywienia całości bordowe pareo na biodrach. Ubierz się tak, żebyś czuła się dobrze i nie myśl o ludzkich spojrzeniach! Tak to można sobie całe lato zepsuć, bo zamiast z mężem popływać, z dzieckiem się pobawić, to ty się kulisz w kącie i myślisz, że ludzie na ciebie patrzą i pewnie im niedobrze :O

Dziewczyny ja mam takie rozstępy na brzuchu na udach, nawet na ramionach. Tak mi wstyd. Mam wrażenie ze wszyscy na mnie patrzą i myślą o co za gruba krowa. Mam sąsiadkę przy kości i ona biega po podwórku w stringach i staniczku i jak goście przychodzą to wszyscy komentują właśnie w taki sposób ze co za grubas, jak tak można się rozbierać, sadlo jej zwisa. Ja mam takie kompleksy przez te komentarze, mój wygląd itd ze najchętniej bym odwołała wyjazd i została w domu. 30 stopni a ja chodze w jeansach i bluzce z 3/4 rękawem żeby mnie nie było widać. Mierzyłam ostatnio strój kąpielowy. Wszystko mi wisi, wżyna się w tłuszcz. Wyglądam jak szynka obwiązana sznurkiem.

Gość ale o co ci chodzi tak w ogóle
Też jestem gruba i mam rozstępy po ciąży. Zarąbiste, grube, purpurowe rozstępy. Ale to twoje życie! Chcesz je przesiedzieć zamknięta w piwnicy? Nie musisz paradować w bikini, ale jest tyle ładnych kostiumów przeznaczonych dla puszystych!

A możecie coś polecić? Podsunąć jakiegoś linka? Mierzyłam stroje 2 częściowe, a w zasadzie jeden strój i wypływa mi pod pachami (nawet jak byłam szczupła kiedyś to wypływało taka moja budowa) i ten koszmarny brzuch. A jednoczęściowe to jakie? Takie typowo sportowe?

Gość Powiem Ci co z Toba jest nie
Oj tam oj tam:) Ja też mam okropne rozstępy po ciąży:na plecach,ramionach,brzuchu,udach,piersiach.W zasadzie tylko nie mam na dłoniach,twarzy i łydkach.Chodzę na plaże,ale mam strój jednoczęsciowy;) I generalnie takie polecam,bo jeżeli sie wstydzisz to w życiu nie wyjdziesz w bikini. A dodam Ci,że w mieście nikt nie będzie się z Ciebie śmiał;)

A ja właśnie w mieście mieszkam i to dużym, na osiedlu domków jednorodzinnych i tu takie śmiechy odchodzą i mnie to wpędza w kompleksy, których i tak mi nie brak.Poszukam tych jednoczęściowych kostiumów może faktycznie będzie dla mnie lepszy. Przynajmniej nikt nie będzie wracał uwagę na mój brzuch a tego się najbardziej wstydzę.

Oczywiście ze bym chciała. Już ponad 20 kg schudłam i nadal chudnę ale niestety do czerwca się nie wyrobię i nie będę wyglądać jak Angelina Jolie. Zresztą mój brzuch do końca życia już pozostanie takim jaki jest i nic nie sprawi ze rozstępy znikną.

Na Polskie. Ja nie jestem chuda. Czuje się jak galaretka wszystko mi zwisa i dynda.Rozstępy i cellulit to taki gratis do całości. Zazdroszczę Ci ze jesteś chuda. Gdybym była chuda to bym się nie przejmowała pokiereszowanym, obwisłym brzuchem ale w mojej sytuacji gdzie oczu nie skierować tam koszmar.

Hej mam odpowiedź na twoje pytanie. Jeżeli chcesz świetnie wyglądać na plaży i nie czuć się zakompleksiona, to polecam sukienkę plażową. Nie dość, że będziesz się w niej czuć doskonale, bo jest lekka i zwiewna, to z pewnością modnie. Kilka przykładów znajdziesz w sklepie z odzieżą i bielizną dla puszystych http://www.salonmodyxxl.pl Do wyboru są również kostiumy kąpielowe i przeróżne apaszki (oczywiście większe niż standardowe)

Gość zacznij cwiczyc to wyglad
ciala sie poprawi ja jak mialam kompleksy to na stroj zakladalam koszulke normalnie i zdejmowalam kiedy do wody wchodzilam