Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaaaata

ktoś podszył się pod jego nr. telefon

Polecane posty

Gość agaaaata

Mam pytanie czy ktoś wie czy to jest w ogóle możliwe ostatnio wyświetla mi się się że dzwoni mój chłopak odebrałam słabo słyszałam po minucie nas rozłączyło, oddzwoniłam do niego a on mi mówi że nie dzwonił do mnie. Telefon miał przy sobie, nr ma w play'u, nie było możliwości żeby ktoś go fizycznie wziął i wyciął taki kawał. Rozmowa nie była miła i nie wiem czy naprawdę kumpel który go nienawidzi chciał nas skłócić, ale jak to jest możliwe że wyświetlił mi się normalnie jego numer, czy kurwa już nie wiem co sama mam myśleć.

Gość yhtyjtjt
Nie wiem jak to się robi, ale podobno coś takiego jest możliwe.

Gość sdftgdsgsdfgds
Oczywiście, że jest możłiwe, ale to wyższa szkoła jazdy. Wpisz sobie w google caller id spoofing 🖐️

Istnieje teraz takie coś jak tele play. Czyli łączenie się numerem przez internet. Dzwonisz jak ze skype tylko wyswietla sie twoj nr. piszesz sms itp.

Gość agaaaata
czy są tacy magicy którzy potrafią bez karty sim podszyć się pod nr tel. w play? czy mój misiek jest do odstrzału bo coś mu się odkleja, wkurwia mnie i kłamie mnie nie wiem po co

Gość agaaaata
aha no to może faktycznie ten jego kumpel maczał palce i coś kombinował z tym tele play