Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartosz pyta Was !

Jak ją odzyskać ? tak bardzo mi zależy

Polecane posty

Gość iiiiiuuuuuyyyttttteeefff9
po pierwsze to nie daj sie jak taka mloda kobieta cie chce to nic tylko cieszyc sie i skakac kolo niej

Gość jan po rozwodzie 36
sam jestem w chwili obecnej meżem 24 letniej pani psycholog i jestem najszczęsliwysz facetem, nie żaluje rozwodu, z dziaciakmi mam kontakt przychodza do nas powodzenia bartosz

Gość zuzanna 90
tez jestem z zwiazku z rozwodnikiem, ktory ma trójkę dzieci, nie jest to konfortowa sytuacja ale akceptuje ją bo go kocham nad zycie i nie widze dnia bez niego, planujemy slub w sierpniu, ja mam 25 lat, on 35 i wcale nam to nie przeszkadza a zlośliwi niech mówią co chcą, i zazdroszczą

Gość zeeenek
Dlatego pytalem wyzej o jego sytuacje, czy zarabia jak czlowiek i czy mlodo wyglada. Bo jesli tak, to 34 lata to jest mlody czlowiek, a jesli nie to nie:)

Gość rozwalaja mnie tu samcy-zdradz
hehe, dla mnie faceci, ktorzy zdradzaja swoja dziewczyne dla innej, sa nikim i nie nadaja sie na partnerow

Gość zeeenek
Chociaz z drugiej strony ja nigdy nie zwiazlalbym sie z rozwodka z dziecmi, chocby nie wiem jak atrakcyjna byla

wlasnie jak masz full kasy, to moze zatrzymasz ja na dluzej (przy alimntach na 2 dzieci malo prawdopodobne)

Gość zeeenek
rozwalaja : ale nie piszemy o tobie, tylko o Bartoszu i jego kochance

Gość zeeenek
rozwalaja: bez przesady, teraz tez musi na dzieci lozyc:)

i otoz to zenek, po co pchac sie nna wlasne zyczenie w klopoty i partnera caly czas jedna noga w przeszlosci:o

mam kase, wiec nie musze ponizac sie do bycia ze starszym sponsorem:o

Gość zeeenek
rozwalaja: ja sie z toba zgadzam co do zasady, wiec no offence:) po prostu staram sie cos doradzic jemu. Sam bym jednak nigdy w cos takiego sie ladowal. Sam mam 30 lat, ale jestem czlowiekiem bez zobowiazan, wiec moja sytuacja jest inna niz jego.

Gość zeeenek
Poza tym autor przezywa chyba tzw. druga mlodosc (dosyc wczesnie, bo zazwyczaj jest to po 45) i mozliwe, ze stracil rozum po prostu. Dlatego doradzam mu, zeby sie dobrze zastanowil, bo w tym wieku faceci sie nie zakochuja jak 17letni chlopcy, majac w dodatku na glowie 4 osobowa rodzine.