Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani kasiaaa

Jaka jest najbardziej zła rzecz jaką zrobiłyście jako dzieci?

Polecane posty

Gość adelka mała
zrobiłam kręcenie wora koledze dla żartu , tak że sie zesrał z bólu

Gość wydzwaniałem na pewien numer
miałem 8, może 9 lat, przy okazji pewna osoba (taki studencik) dowiedział się, że ja wydzwaniam i również zaczął wydzwaniać z tej samej linii, wydzwonił ze 3 razy więcej ode mnie, a ja z powodu tego, że mój ojciec jest nienormalny, musiałem powiedzieć, że to ja tyle wydzwoniłem

Gość hohoho duzo takich..,,
dzwonienie do mieszkan i ucieczki to było obowiazkowo kazdego dnia pozniej nam sie znudziło i grzebało sie w smietnikach brało smieci i zostawiało sie przed drzwiami nie lubianych sasiadow a duzo takich było :)smarowanie klamek masłem itd.. Specjalnie chodziłam do pewnego sklepu specjalnie po ziemniaki bo zawsze szła je ładowac na zapleczu a miedzy czasie sie kradlo wszystko co popadnie :)

Gość jowert
ukradłem słonecznik ze straganu

Gość p[o[po[
a póznbiej sie dziwic ze sprzedawcyt traktuja wszystkie dzieci jak potencjalnyc h zlodziej

Gość o rany, ale śmieszne :)
ja też dużo cudów robiłam :) raz z kolezanka ukradlysmy ze sklepu jakiegos cukierka, czy lizaka;d w sumie nie wiem po co, bo starsznie to przezywalysmy potem ze ktos sie dowie:) a w sklepie sprzedawala nasza sasiadka, bardzo fajna reszta :) dwa, jako ze mieszkalam na wsi, pod sklepem wieczorami zawsze zbierali sie panowie na piwo;p i kiedys z ta sama koleżanka nazrierałysmy jakichs gałazek, patyków, takich krótkich i dosyć cięzkich i rzucałysmy z tych ludzi z ukrycia :) wtedy to była niesamowita zabawa, ale nie mam pojecia kompletnie czemu to mialo slużyc :) najgorsze ze Ci panowie poskarzyli naszym rodzicom i kazali nam ich przeprosic;/ ale nie poszlysmy :) wstyd nam bylo;p ale rodzice na szczescie zapomnieli:)

Gość o rany, ale śmieszne :)
albo z takich seksusalnych zabaw, bardzo często bawilismy sie w podchody, albo w chowanego, bo moja kumpela miala duży dom i duży ogrod, duże gospodarstwo. i zawsze chcialam sie chowac z jej bratem w jednym miejscu, pod pierzyna na przyklad, albo pod łóżkiem pietrowym. lezeliśmy sobie i się dotykalimy nawzajem i podniecaliśmy :) wiem chore troche, mialam z 12 lat, on z 10, tak mniej wiecej;p ale strasznie nas to rajcowalo :)

Gość Ojca z drabiny wyjebalam
mialam ok 4 lata i pchnelam drabine na ktorej ojciec wysoko byl na niej, dlatego ze dzien wczesniej gdy zauwazyl ze ja wchodzilam na drabine to mnie trzasnął, wiec i jak go pokaralam za to samo Mial przestawiony obojczyk :o

Gość Dziecko PRL
Kiedys jak mialam 10 lat razem z kolezanka w wakacje postanowilysmy założyć schronisko dla zwierzat :Dwybralysmy sie na osiedle szukac kandydatow :D:D przytargalysmy takiego wielkiego psa ala owczarek niemiecki i wiadomo podopieczny chcial jesc wiec wynioslysmy z lodowek cala wedline :Dmama przezyla szok a ja niezle lanie bo to byly czasy gdzie wszystko bylo na kartki :)

nielubianym koleżankom spaliłam zeszyty szkolne, rozbijałam jajka w kurtkach :D:D

Gość jak mialam
8 lat,to rozpalilam ognisko na dywanie.Ala sama potem gasilam ogien.

Gość shdxsjdc
Ja pamiętam jak byłam w drugiej klasie podstawówki, to z kolegami wymykalismy sie z lekcji, że niby idziemy umyc rece, bo to plastyka, farby itd, zaczajalismy sie czekaliśmy jak Pan woźny gdzieś pójdzie, wlatywaliśmy do jego kantorka i dzwonilsmy z telefonu, który tam był na policje, i mówiliśmy, że Pan Stefan(woźny) bije i coś tam cos tam. Masa śmiechu przy tym była... tylko szkoda, że za którymś razem zamiast wcisnąć 997, wcisneliśmy jakos same 7 i odebrała dyrektorka z sąsiedniego pokoju, ale my sie nie skapneliśmy i nawijamy, ze Pan Stefan i zeby przyjechali.. wtedy ona sie tak wkurwiła, że od razu do rodziców dzoniła, żeby nas zabrali, chciała ze szkoły wyrzucić, bo ponoć policja przyjechała i miała problemy.. Ale jakos sie dobrze to skończyło. Inna sytuacja, była rok później jak zamkneliśmy panią od religi w toalecie. Hahaha, ja pamiętam do dzis ten nasz smiech i cały podstęp. Powiedzieliśmy, że jakaś myszka sie topi i ze trzeba jej pomoc, bo tak Bog by chciał itd.. zaprowadziliśmy ją do kabiny powiedzieliśmy zeby zajrzała głebiej, a my wtedy trzask, i na klucz. A wszystko dlatego, że miała pytac modlitw w ten dzień.. Pamiętam jak krzyczała, że popamiętamy, ze w tej chwili mamy otworzyć. A my sprytnie poszliśmy cichutk do klasy, przebawiliśmy sie całą lekcje, a ją otworzyła sprzątaczka na przerwie. Była po prostu purpurowa ze złości.. Ale nie było jakis konsekwencji z tego;) Ahhh te wspaniałe, szalone czasy i rzeczy jakie sie robiło...:D

Gość b hjnjk
ukradlam gume w knajpie z zulami

Gość shdxsjdc
A jeszcze pamiętam, że do jednego kolegi z mojego osiedla miał przyjśc komornik, bo podsłuchaliśmy rozmowe naszych mam. I zebraliśmy sie całą grupą po całym osiedlu ukryci i jak go zobaczylismy(charakterystyczny ubiór) to leciały tak kamienie.. że chłop uciekał, krzycząc'' mordują'' i dostał nieźle kamieniem w głowe. Uciekł i to podziałało bo spłacili te długi a komornik juz nie przyszedł;) W grupie silła;)

Gość hahahhaaaa
:D

Gość adamchwalicki882
ta jasne fajna bajka: komornik juz nie przyszedl hahaha

Gość hahahhaaaa
no piszcie :D

Gość shdxsjdc
nie przyszedł bo moja mama wszystkie długi tych sasiadów spłaciła w naturze, więc po co mial przychodzić? źle mu nie było :)