Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cyrynka002

WSTYDZĘ SIĘ

Polecane posty

Gość cyrynka002

Wstydze się mojej oparzonej ręki !! Wstydzę się ubierać bluzek z krótkim rękawkiem. Co zrobić??:(

Gość llllli6
a co facet polal Cie gorącą spermą i oparzył?:D

Gość cyrynka002
;/ Oparzyłam się jak miałam 1,5 roczku ;/ Gorącą herbatą.

Rozumiem, ze czujesz dyskomfort, ale to nie powod do wstydu. Postaraj sie o tym nie myslec, bo chyba nie zamierzasz w taki gorac chodzic w bluzkach z dlugim rekawem?

Gość cyrynka002
No własnie chodzę w takich bluzkach...z długim rękawem..albo 3/4

Gość junn
zobacz sobie zdjęcia Padmy Lakshmi -ma wielką bliznę na całej długości ręki a ubiera się normalnie.

Gość cyrynka002
Też mam na całej długości

Uwierz, ze zamienilabym sie na Twoja blizne w zamian za moja dolegliwosc - nie napisze jaka, bo nie chce zdemaskowania :P W kazdym razie sprobuj sie przelamac, na poczatku w gronie bliskich znajomych, potem dalszych..

Gość o kurde molek
a tam daj spokoj dziewczyno, ludzie nie maja rak czy nog lub tego i tego i jakos wychodza na ulice. Moj kumpel tez ma poparzona reke i normlanie chodzi w t-shirtach i nikt z tego szału nie robi. Nie przejmuj sie kazdy z nas ma jakas''skaze'' :)

Gość sdgves
w mojej klasie była taka laska tez miała oparzoną rękę i to bardzo a najlepsze jest to że chodziła z facetem w szkole za którym się wszystkie dziewczyny oglądały, dziś już są małżeństwem ale własnie zapamiętałam ją bo miałą śliczną buźkę i tą rękę oparzoną a mimo to nie przeszkadzało to facetowi a ona miała to w dupie i chodziło w krótkich rękawach a potem tak się wszyscy przyzwyczaili że już nikt na to nie reagował.

Gość cyrynka002
CHciałabym to zaakceptować...może się uda. Dziękuje wam :*

Gość junn
znałam chłopaka poparzonego na całym ciele w dzieciństwie z powodu pożaru. A mimo to studiował i nie zamykał się przed ludźmi w domu.

Gość cyrynka002
Moja blizna ma ponad 20cm..i rozciąga się na całą rękę tak że jak założe bluzke z krótkim rękawkiem to ją widać. Używam maści NO SCARA mama mówi że blizna jest prawie niewidoczna no ale ja ją cięgle widzę .

Gość cyrynka002
współczuje temu chłopakowi...

cytrynka na pewno zaakceptujesz,ja tez mam bliznę na ręce od wypadku około 4 centymetrów jest duza i gruba,nakładam czasem bransoletkę na nią i nie widać,ale bywa ze chodzę bez tej bransoletki i zyje. Pozdrawiam i nic sie nie przejmuj,ludzie maja gorsze blizny i wogole maja gorzej:))

Gość cytrynka002
Gdybym miała 4cm blizne to ..byłabym zadowolona. A moja mam ok 20cm i też jest gruba. Tego już nie da się zakryć :(( Czasem sobie myśle ze jestem gorsza od tych wszystkich którzy są nie poparzeni....

Gość junn
widziałaś zdjęcia Padmy Lakshmi?

Gość sdgves
tamta laska miała bardziej oparzoną rękę niż 20 cm a poza tym zdaj sobie sprawę jacy niektórzy ludzie naprawdę mają problemy ze zdrowiej jakie deformacje jakie wady i jakie choroby i nie rób problemu z takiej blizny mi osobiscie by w ogóle nie przeszkadzało jakby dziewczyna miała bliznę, tym bardziej gdyby mi się bardzo podobała.

Gość cytrynka002
Tak widziałam te zdjęcia. Moim zdaniem te blizny nie są straszne. Narazie ludzie patrzą na mnie jak na intruza. I to mnie dobija. Gdyby nie wzrok ludzi nie przejmowałabym się tym.

Gość junn
uwierz są ludzie którzy mają jeszcze gorzej od ciebie. Np. dzieci poparzone na twarzy i to tak że twarz jest wręcz zdeformowana. wiem że inni bez blizn mają lepiej ale każdy człowiek ma swoje problemy i kompleksy -mniej lub bardziej widoczne. jeśli nauczy się problem akceptować to i inni nie będą robić problemu. A co ma powiedzieć to dziecko: http://i.wp.pl/a/f/jpeg/8979/dziecko_poparzenie.jpeg http://lodz.naszemiasto.pl/archiwum/1627722,michalek-sroczynski-maly-dzielny-czlowiek,id,t.html mój kolega wyglądał jeszcze gorzej od niego -nosa nie miał, palce też szczątkowe. a mimo to wychodził do ludzi.

Gość cytrynka002
O jejku :( Biedny chłopczyk. No tak przy tym to powinnam się cieszyć ze mam tylko poparzoną rękę.

Gość junn
podsumowując powiem ci tak. rozumiem że to dla ciebie trudne, ale zapamiętaj że ci którzy na ciebie krzywo patrzą to po prostu idioci oceniający powierzchowność. olej ich i naucz cieszyć się życiem. Szkoda tracić czasu na patałachów bez serca i rozumu. :)

Gość cytrynka002
DZIĘKUJE :* wszystkim :)

Gość a ja powiem inaczej
tak, powinnas sie wstydzic swojej blizny, ja tez mam blizny, nie az tak bardzo widoczne, ale blizny, bo rozstepy, na rekach tez i nie przyszloby mi do glowy by je komus pokazywac, ty tez nie powinnas, po co ma to ktos ogladac?