Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

Porady lekiarskie za jedyno darmochie!!!

Polecane posty

Witamy, dzisiej bendziemy wam radzic jak prawdzie leaze! a wienc piszcie objawy, a my wam bendziemy pisac na co chorojecie, uwagia horoby mogo byc smniertelne wienc otwarznych zapraszamy, z nami wyzdrowiejeta bo my wam polecimy leczenie!!! za jedyno darmochie tylko dzis!!!!! pronocja!!

Gość taka jedna blondi
nie mam orgazmu kakaowego z Romanem Polańskim,co mi jest?

roman polanski nie ma kielbachi i dlatego nie masz orgazmu rada dla ciebie przwionz romanowi kija i pozycja na fokie orgazm zagwarantowany

Gość *********** *
fiel, kiedyś spotka cię kara ta te obrzydlistwa, które tutaj wypisujesz, chłopaku, który podaje się za dziewczyny :) tą karą będzie to, że na facebooku dostępne są propozycje znajomych z powiązanych kont pocztowych :) I twoi znajomi dowiedzą się co tutaj wypisujesz, masz ostatnią szansę, możesz przeprosić wszystkich na Kafe za obelgi i obrzydlistwa, albo twoi znajomi się dowiedzą!

dobrze dzienujemy ty nam pomozesz zyskac slawe na fajsboku;-) dzienkujemy laskawy panie

Uwagia uwagia piszcie o porady to wam poradzimy, karzdo chorobie znamy od poszewki, na karzdo chorobe mamy sposub.

Gość Arleta 29
Mam raka skóry :(

Gość Arleta 29
złośliwego...

Po piersze skoro wiesz co masz to pisanie do nas jest bez sesu, bo my wam muwimy same na co chorujecie, my diagnozujemy. Napisz jake masz dolegliwosci, a my ci napiszemy czy to je krab.

Gość Arleta 29
Mówiłaś, że znasz sposoby na chorobę! Ja umieram, a ty sobie żarty robisz... Mam nowotwór złośliwy skóry... Czerniak

Taka dobra rada od nas dla tej chorej mocno, smiech, smiech I jeszcze raz smiech to dobre lekarstwo na tego stawonoga, sprawdzona metoda. Nie zalamuj sie, rozmawiaj duzo z tym zlosniakiem, a zobaczysz, ze znudzi mu sie zycie z Toba I Cie opusci na zawsze.

fiel, jesteś debilem, "rozmawiaj duzo z tym zlosniakiem"... nawet w takich chwilach musisz się wyrudniać, co za beznadziejny człowiek...

Arleta z takim podejsciem walkoi nie wygrasz, uwierz w siebie I uwierz w to, ze przezyjesz! Pozytywne myslenie I podejscie do sprawy uratuje Ci zycie. Gwarantuje. 3fiel5@wp.pl- to jest nasz meil. Informoj nas co jakis czas jak Sie czojesz.

Valetta Ty idiotko debilna, akurat ta nasza rada nie byla zartem, byla calkiem powazna, ile sie slyszalo takich przypadkow, ze chory zartowal sobie ze swojej choroby, rozmawial z rakiem I cudem wszystko dobrze sie skonczylo. Ale nie najlepiej jest usiasc I plakac I czekac, az choroba cie pozre do konca. Trzeba sie cieszyc z zycia.

Ja mam mgr, Ty jesteś zerem, fiel, ale nareszcie fiel sprowokowany do pisania w normalny sposób :D

Ale zes mie zezloscila posta patelnio stwierdzeniem, rze sobie rzarty stroje z tej arletty. Jestes glopio dziewo jak but.

Hehe, fiel, tak łatwo Cię we wszystko wkręcić, pozdrawia Cię Twój były podszyw :*

My valetto nie jestesmy takie glopie I poste, rzeby sie chwalic chwalic jakims magistrem a w glowie posiadac nic, poza smrodem po wypalonym muzgu. Jestes obzydliwa wbijajonc lodziom gwuzc do trumny I w takich chwilach pzechwalac sie co kto ma. Na szczescie na tamtym swiecie wszyscy jestesmy ruwni jak ta trzoda.

I nie żartuj sobie więcej ze śmiertelnych chorób, bo jakoś najpierw napisałeś, że ta dziewczyna pisze do was bez sensu, a dopiero potem zacząłeś podawać te rady :) Jesteś żenujący, fiel

fiel, ta, piszesz jedno, robisz drugie, bo wyzywasz Valettę od najgorszych! Naprawdę jesteś zerem! I na dodatek robisz sobie żarty z chorób!

Bez sesu debilko, bo my kazalysmy podawac objawy I moialysmy muwic co za cxhoroba a ona wyskoczyla od razu z chorobo tempaczko. Ic rzryj guwno, nie zasmiecaj nam tu tematu, my dzis leczymy I dla ciebie terz mamy rade.

I tak zdechniesz w cierpieniu za bycie takim zwyrodnialcem i obrzydliwym człowiekiem, więc możesz sobie na mnie pisać, nic mi to nie robi, fiel 🖐️

I dobze bo choroby so glopie to tzeba sobie z nich rzartowac, a wy bezmuzgie jeti cchodujcie sobie te choroby w sloikach I je rozmnarzajcie jak wam tak ich szkoda

Nie próbuj odwracać kota ogonem 🖐️ Żartować możesz sobie ze swojej choroby, a z cudzej nie, szczególnie w przypadku jak ktoś sobie nie życzy, więc przeczytaj sobie ponownie mój poprzedni post, a teraz spadaj, głupcze fiel 🖐️

Jola jola chodzirz do pzedszkola, po twoim kzywym pisaniu stwardzam, ze nasz niedorozwiniento pulkule lewego muzgu, ktura otpowiada za poprawne myslenie, dlatego u ciebie proponujemy espumisan I witamine Ce.

Jola przykro mi, ze masz nieqwyleczlno chorobe. Ale nie buj sie tu na kafeterii nie jestes jedyna bezmuzga.

Pzynajmiej mam cel w rzyciu a nie tak jak wy nieroby.