Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gruba_już

ile centymetrów Wam przybyło w ciąży?

Polecane posty

Gość Gruba_już

ile centymetrów Wam przybyło? Chodzi mi nie o brzuch, ale o biodra, uda. Ja jestem w 38 tygodniu i mam w udach 6 cm więcej a w biodrach 9 !!! A naprawdę staram się zdrowo odżywiać, nie jem w ogóle słodyczy, tłuszczu itp . Jestem totalnie załamana :( Zazdroszczę kobietom, którym w ciąży urósł TYLKO brzuszek. Jak one to robią? :( :(

Gość polllll
jesteś yebnięta..... i to zdrowo.

Gość mi bardzo duzo
bo spodnie sprzed ciazy nie miescily sie na mnie w ogole! wkladalam je do polowy ud i na tym koniec. :) ale nie wiem czym sie przejmujesz? teraz po ciazy waze mniej niz przed ;p

Gość Gruba_już
polllll, dzięki za merytoryczną odpowiedź na moje pytanie. Chamska osoba z ciebie. No właśnie nie wiem dlaczego mi tyle przybyło :( Mam nadzieję, że uda mi się zrzucić po porodzie :) Mam kilka koleżanek i one naprawdę w ciązy były nadal szczupłe, tylko miały brzuszek. No cóż, nie pozostało nic innego jak się z tym pogodzić.

Gość mi bardzo duzo
dokladnie trzeba sie pogodzic ja waze mniej ale za to duzo czasu potrzebowalam za nim sie zaprzyjaznilam z moimi rozstepami :)

Gość 20tc v
ja jestem w 20tygodniu. przed ciaża 65 kg, teraz 72. ale jestem wysoka-177 cm. w udach mi przybyło w tyłku tez. nie przejmuj sie-wszystko zrzucisz po ciazy. zobacz w necie kalkulatory wagi w ciazy mozna przytyc przeciez do tych 12-15 kg.

Gość mi bardzo duzo
mi sie przytylo okolo 25-27 kg

Gość Duży obwod
Ja przytyłam 20kg. W obwodzie brzucha miałam ponad 120cm przy wzroście 155. Bioder i ud nie mierzyłam. Teraz 8 miesięcy po porodzie waże nieco mniej niż przed. No i tez muszę sie zaprzyjaźnić z rostępami. A pojawiły sie dopiero w 8 miesiącu.

Gość nie uznajesz
To po co w ciaze zachodzicie, skoro potem tylko rozczulacie sie nad soba-gruba jestem ... och, ach... Trzeba bylo szybciej o tym myslec. cialo w ciazy sie zmienia, takie to dziwne?