Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojapierdziuuuu

zla teściowa

Polecane posty

To wiedzę, że nie dość, że z teściową problem, to jeszcze i z siostrą. No dobrze, że chociaż siostra daleko. A to wspólne mieszkanie to byście chcieli jakoś daleko od matki?tzn jak Ty byś chciała? Czy to mieszkanie Ty już po prostu masz i tam byście zamieszkali? Dobrze sobie radzisz, skoro od 18-tki żyjesz na własną rękę, podziwiam. Czym się zajmujesz zawodowo jeśli mogę wiedzieć?

Gość konieczynkaaaaa
mloda, fajna jestes, szkoda cie, posluchaj mamy

Gość ojapierdziuuuu
teraz wynajmuję mieszkanie. mieliśmy plany najpierw wynając, jakies pół roku-rok i mieszkanie na kredyt z częścią wkładu własnego. kiedys chcielismy sie budować bo jego rodzice mają dom na takiej bardzo dużej działce i tam jest czesc narzeonego i tam kiedys mielismy plany budować nasz dom. ale sytualcja sie zmieniła odkąd sobie nie wyobrazam zeby widzec jego mame czesciej niz raz na 2 tygodnie. ogólnie cała sytuacja zmeniła się odkąd odkryłam ze jest maminsynkiem. teraz jak juz mieszkać to raczej w bloku (zreszta to też rozważaliśmy). najlepiej jak najdalej od jego mamy. maksymanie mozliwe było by około 15 km bo ja studiuje zaocznie i praca moja i jego. generalnie ja posiadam dochód z tytułu renty, dosyć wysoki, do tego stypendium naukowe wiec pieniażki mam zapewnione na jeszcze pare lat. a zawodowo to usługi tp i orange, wczesniej niania, teraz czasami :) a zaocznie studia :)

Gość joy of life
Coś o tym wiem i powiem Ci z mojego 6 letniego (jak do tej pory) związku: Albo chłopak sam dojdzie do pewnych rzeczy, albo szkoda Twojego czasu i nerwów. Mimo, ze mój mąż stara się nie dać swojej mamusi to doprowadza mnie ona do szału i sprawia przykrość. Poczytaj, a sama zobaczysz;) www.wykrzyknikdokwadratu.blogspot.com/