Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nouvelle.Gast

jaki kolor włosów mi pasuje?

Polecane posty

Gość Nie udało się
Rozjaśnij lekko włosy... jakiś blond (oczywiście naturalny odcień, a nie tleniony) :D Masz za jasną karnacje do ciemnych włosów, oczka też niebieskie, więc tego typu blond -> http://republika.pl/blog_ne_4341878/6243361/tr/blond.jpg i będzie ok :) Fryzure masz łądną...

Gość hmgggfgtbnnjjj
Ten kolor co masz teraz jest beznadziejny, Taki mysi... bez wyrazu Proponuje rozjaśnić delikatnie włosy, masz jasną cere, jasne oczy więc będzie Ci dobrze w jaśniejszych

Gość Nouvelle.Gast
ten kolor tylko na tym zdjęciu wyszedł ok, normalnie to taki spłowiały jasny brąz/ciemny blond. Wyglądam w nim szaro. No i mam kwadratową twarz..

Gość Hefrodytta
Widzę, że masz kolor włosów naturalny, nie farbowany. Przez co jest taki wątły :) włoski masz zdrowe więc lekko je pojaśnij

I może przyciemnij karnację odrobiną samoopalacza (np. sublime bronze z drobinkami) + peeling

Gość leomn
Jola... ta cieniowana grzywką łącząca sie z włosami wyszła z mody kilka lat temu. Nawet zdjęcie starodawne

Gość Leon Napoleon
Zafarbuj jak chcesz, ale zafarbuj, bo masz włosy jak mysz :D

moim zdaniem ten kolor Ci pasuje jedynie trochę zregenerowac włosy by się przydało, by były bardziej puszyste i lśniące polecam też makijażu, chociaż odrobinkę (nie mówie o kg tapety)

Gość vkdvmjn
wklej zdjecia z innymi fryzurami

Gość Jasnowłosa Venus
masz chłodny typ urody więc chłodny kolor włosów musi być. najlepiej iść do dobrego fryzjera żeby doradził. ja Cię widzę w jakimś brązie, dlond w żadnym wypadku

Gość Nouvelle.Gast
w tym linku, który wkleiłam są jeszcze 3 inne zdjęcia, trzeba kliknąć "następne" ale jedno gorsze od drugiego ;)

Osobiście uważam, że dziewczyna ładna :) żadnych zmian. Nie słuchaj cioć dobrych rad ''. Po co tuszować to co ładne i naturalne :) Bądź taką jaką jesteś. Uwierz mi jak ja żałuję malowania włosów.. mhm.. a o cerze od makijażu to nie wspomnę. Do mojego wieku ludzie dodają jakieś 4-5 lat :( Pozdrawiam!

Sorki, że nie zauważyłam tych pozostałych zdjęć. No to wypowiem się jeszcze raz; (1 zdjęcie) ten jasny brąz jest śliczny :) Pasuję Ci do karnacji, typu urody i wgl :) I ta fryzurka też. Tak jakoś skromnie, ładnie :) plusowo jeszcze ten ciepły blondzik ( ten pośredni blond ) Ci pasuję! Trzymaj się.

Gość Jasnowłosa Venus
na tym ostatnom zdjęciu w ciemnych włosach dobrze wyglądasz - serio, bardzo mi się podoba. ładna dziewczyna z ciebie. lekki make up nie zaszkodzi i będzie super

Gość irvig_tea
a mi się zdjęcie nie otwiera, a też chciałam zobaczyć. Ale z tego, co tutaj pisałaś to wychodzi, że już wiele kolorów przetestowałaś i tak sobie pomyślałam, że jak robisz próby z tymi kolorami to może warto byłoby się wybrać do jakiegoś profesjonalisty ?? Żeby Ci dobrał kolor?? Wiesz jakiś czas temu byłam w salonie przy Akademii Stylizacji M.P. Babicz i się dowiedziałam, że u nich jest taki ktoś jak kolorystka, osoba, która tylko zajmuje się koloryzacją włosów. Myślę, że warto byłoby się w Twoim przypadku wybrać do takiej osoby;)