Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co chodzi?????????????????

BRAK KRWAWIENIA Z ODSTAWIENIA - PROSZĘ, WYPOWIEDZCIE SIĘ

Polecane posty

Witam! Jestem w 4 dniu 7dniowej przerwy między opakowaniami tabletek i zawsze dostawałam krwawienie tak koło 10-11 (biorę tabletki od 2,5 roku - Novynette), a dzisiaj jest 15 i nic... W czasie opakowania nie wymiotowałam po tabletce, nie miałam jakichś biegunek (owszem, czasem kał był taki 'rzadki', ale bez przesady, nie można tego nazwać raczej biegunką), brałam bez pominięcia ani jednej, o stałej porze. Czy coś mogło źle pójść? Nigdy nie byłam w takiej sytuacji, od 1 opakowania mam normalne krwawienia.Fakt, ostatnio się dosć sporo stresuję, mam męczący tryb życia, mało śpię, dużo pracuję.. To może mieć DUŻY wpływ, aż TAKI?

Po Twojej wypowiedzi myślę,że stres i Twój "ciezki okres ztcia" jeśli chodzi o mało snu,zmęczenie itp ma duży wpływa na oczekiwane krwawienie. nie jestem dobrym znawcą od tego,ale wiem po sobie bo miałam kiedys identyczny przypadek i po wizycie u ginekologa zrozumiałam że nerwy,stres wpływają na miesiączkę itp. Bądź spokojna i wyluzuj. jezeli krwawienie nie pojawi sie w ciagu tych 7 dni skontaktuj sie z lekarzem. ;)

Czekaj do końca przerwy. Jeśli krwawienie się nie pojawi to dla pewności możesz zrobić test, jeśli wyjdzie negatywny to normalnie zaczynasz kolejne opakowanie. Polecam czytanie ulotki 3 razy w tygodniu przed snem. Tam jest wszystko napisane.

wiem, wiem, czytałam już milion razy. ;) na pamięć już ją prawie znam. mam nadzieję, że się pojawi.. po prostu dziwi mnie bardzo, ze nagle po 2,5 roku takie cuda, jak do tej pory wszystko grało, no a też miałam dużo stresów itd. zobaczymy, dzisiaj dla pewnosci zrobię test. chyba nie za wczesnie i co ma wyjsc to wyjdzie, nie .?

no ja tylko taką mam nadzieję. ;) boże, ale się stresuję. niech już będzie ten pieprzony okres.

Gość KASIENKA p)p)
dostaniesz spoko

zrobiłam test - negatywny, a okresu dalej brak. =(

?

dostałam w końcu .!!!! ;)