Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna 24 - latka

POMOCY!!! Miesiączka po miesiączce?

Polecane posty

Witam! Mam problem bo od 19.04 do 25.04 miałam miesiączkę w wyliczonym terminie 30 dni. Jak zwykle była bardzo obfita i strasznie ze mnie leciało. W poniedziałek wieczorem po wizycie w toalecie zauważyłam krew na bieliźnie i w śluzie. Trochę mnie to przestraszyło. Na drugi dzień rano sytuacja się powtórzyła jednak w ciągu dnia było już wszystko ok. Trochę pobolewały mnie tylko jajniki. Zrzuciłam to jednak na przemęczenie bo ostatni tydzień i weekend był dla mnie ciężki i męczący. Dziś rano było już wszystko ok (przynajmniej tak myślałam), kiedy wróciłam do domu i poszłam do toalety zauważyłam na bieliźnie brązową wydzielinę a na papierze jeszcze więcej krwi. Jakby zaczęła się druga miesiączka, a przecież 6 dni temu dopiero co jedna mi się zakończyła. Od razu pobiegłam umówić się do lekarza ale i tak muszę czekać do wtorku. Powiedzcie może któraś z was dziewczyny też tak miała? Bo trochę się boję. Takie wybryki z miesiączką mogą się zdarzać 12 - latce ale nie dorosłej 24 letniej kobiecie.

Gość katarynka21
ja ostatnio dostalam takiego okresu w 16 dniu cyklu a cykle mam 29 dniowe , trwal on 4 dni i był skapy, myslalam ze to plamienie intemplacyjne ale poszlam do gina i powiedzial ze to zaburzenia hormonalne ,zrobilam usg 2 razy powtorzylam bete i ciazy nie ma .

Ciąży się nie obawiam. Nawet sprawdziłam to we wtorek testem. Nigdy tak mi się nie zdarzyło od czasu kiedy miałam 12 lat i zaczęłam miesiączkować.

Gość katarynka21
to pewnie jakies zaburzenia:)

Czy jest możliwe że to tak zwane krwawienie implantacyjne? Co prawda zrobiłam wczoraj test i wyszedł negatywnie jednak zastanawiam się nad taką możliwością.

Jeśli byłoby to krwawienie implantacyjne to jeszcze za wcześnie, żeby test "wykrył" ciążę.

Gość Berbec
a stosujesz jakąś antykoncepcje? Takie coś zdaża się przy nadrzerce

Używamy z chłopakiem prezerwatyw. Ale do żadnej "groźnej" sytuacji nie doszło z gumką w roli głównej. :) Nie wiem już co myśleć. Trochę mnie to martwi.

Załóżmy, że jest to to właśnie krwawienie implantacyjne to jaki czas po takowym krwawieniu powinnam ponowić test?

Nie ma chętnych na dyskusję?

Gość katarynka21
powinnaś zrobić test w dniu spodziewanej miesiaczki lub 3 tyg po stosunku

i dalej to samo dziś nie kumam o co chodzi

rano bolały mnie jajniki a potem cały dzień spokój tylko ta krew na papieże po każdej wizycie w toalecie do wtorku to ja chyba szała dostane nim mnie ten doktorek przyjmie

Gość Manuela80
Lepiej pójść do lekarza, to może być torbiel. Ja tak miałam, miałam okres, a po nim w zasadzie bezowe plamienia, na wkładkę. Napisz później co lekarz powiedział. I się nie martw na zapas, i nie czytaj w necie bo człowiek się tylko nakręca :)

Gość Manuela80
brązowe plamienia...