Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolinka10017

co sądzicie o wymiarach 160/56 90/64/92

Polecane posty

Gość mażęka
chyba masz za szerokie biodra do takiego wzrostu. i może powinnaś trochę schudnąć bo ja jestem tego samego wzrostu i też kiedyś miałam wagę 55 kg ale bardzo mi było z tym niewygodnie i schudłam do 50. pozdrawiam

Gość daisyduck
mazęka - ale kazdy moze wygladac inaczej przy danej wadze - dlatego liczy sie wyglad, a nie cyfra na wadze.... co do pozostalych wymiarow - to niziutka jestes, no ale tego wymiaru niestety nie zmienisz...

Gość no cóż - rośnie z ciebie
hipopotam :( W tym wieku mieć już 6kg nadwagi i 64 w pasie???? Ja mam 42 lata i przy twoim wzroście po 2 ciążach 59 w pasie

wymiary calkiem calkiem :) tymbardziej jezeli rzeczywiscie wazysz 56 :) bo ja przy 168 i 58,6 kg mam wszedzie wiecej od Ciebie :P

Nie słuchaj tam ze jestes niziutka. Wiele pięknych kobiet(sex-bomb) maja około 160cm wzrostu i wyglądają dużo lepiej niż te 10-15 cm wyższe. Ostatnio kobiety się zrobiły wyższe ale wzrost masz w sam raz:) Poprosiłem Cie o zdjęcie figury, bo wymiary masz wskazujące prawie na figure klepsydry. Powinnaś jednak troszke mniej ważyć no i ze 3-4cm w talii miec mniej. Jesli w Twojej rodzinie nikt nie ma problemów z otyłością, to wieksza aktywność fizyczna rozwiąze sprawe:)

przestancie z tą nadwagą, autorka ma BMI 21.8 czyli w normie, idealne BMI to wg mnie 21 (takie ja mam - 176/65) więc autorko jesteś blisko ideału :) figurę masz super

Riczard Alpert co ty pieprzysz, atrakcyjność nie zależy od tego czy ma się 160 cm czy 170 cm :D a od wyglądu twarzy i figury, i naprawdę mało ważne jest wtedy gdy kobieta jest piękna czy ma 160 cm, czy 170 cm.

Gość Mysliwy_z_boru
sadze ze chcialbym cie poznac ;)

dzięki martka 1987 za miłe słowa :) ale może podsuniecie mi tu jakieś ćwiczenia żeby zgubić trochę w talii i pupie ? :)

Gość Mysliwy_z_boru
rowerek nozyce ....mozemy razem pocwiczyc ;)

to zaczynam od dzisiaj ;p trzeba się za siebie wziąść bo lato tuż tuż i plażą czeka :) a czy brzuszki też będą odpowiednie?

Gość Mysliwy_z_boru
cwiczenia plus dieta czyni cuda ...kategorycznie zero slodyczy chyba ze gorzka czekolada a do tego same surowe warzywa i owoce

Gość Mysliwy_z_boru
zacznij od jutra a dzis do konca dnia pij wode z cytryna

pewnie ze bede, tyle ze przy brzuszkach sie nameczysz a przy hula-hopie juz nie :D w zasadzie to chyba dziala tak samo :) ja przez pierwsze 3 dni myslalam ze mi brzuch rozerwie tak mnie miesnie napindalaly :) teraz jest juz ok, hulam sobie przy muzyce ok 30 minut bez przerwy

Gość Mysliwy_z_boru
idz juz koniec audiencji wynocha cwiczyc :P

Gość brunatnobordowy
Hmm a daj zdjęcie twojej talii będzie łatwiej komentować ;)