Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marakorowa10245

Trochę pokory...

Polecane posty

Gość marakorowa10245

Zastanawiam się, dlaczego akurat na kefeterii i w szczególności w dziale "ciąża, poród, macierzyństwo" jest tyle kobiet plujących jadem? Mam nadzieję, że jak kiedyś będę w ciąży to nie spłaszczą mi się zwoje mózgowe i nie będę uważać, że moje dziecko i ja jesteśmy centrum wszechświata i że każdy kto ma odmienne zdanie od mojego to debil.

Gość marika..
kazda matka uwaza, ze ma racje, cos sie zmienia to fakt... przestajemy umiec sluchac i rozwazyc chociazby, ze inna matka tez moze miec racje ;)

Gość jak tu nie bcy zlymm??
przepraszam ale jak mam byc spokojna i i "grzeczna" jesli tutaj mamuska pisze ze nie daje sobie rady z 5 letnim synkiem gdy on przez cale 5 lat mial pozwolenie na demolowanie domu, histerie a teraz raptownie mamuska sie obudzila ze tak nie wolno i zaczyna dopiero po 5 latach wychowywac dziecko? jak tu kurna nie byc zlym na takie glupie matki, co pozwlalają swoim dzieciom lac wszystkich dookola, a po kilku latach gdy one same w morde dosatją wtedy jest placz :o

Gość loklalala
no bo jak przygłup sobie zrobi dziecko/ci bo nie umie sie zabezpieczać, a później go wszystko denerwuje, bo nie ma gdzie i za co żyć i nie daje rady to mamy to co mamy

Gość marika..
spokojnie, uczymy sie na bledach, czy jestesmy matkami, czy nie. jedna wpada, druga planuje ciaze, jedna jest bardziej gotowa, inna nie. zycie...

Gość tumanyyyyyy
jak sie nie umie zabezpieczać to się nie pieprzy, proste nieuki