Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dbvfkjb

Bez przegięcia w żadną ze stron, szczerze oceńcie figurę

Polecane posty

Przelać można czarę goryczy, a kilka słów o osobie której nie znam nie wypada pisać...

nie żartuję wielu facetów lubi taką figurę jedni lubią chude, mało piersiaste drudzy takie krągłe jak Ty, może nie jesteś szkapą, ale jesteś bardzo proporcjonalna nago Twoje cycki lekko opadają w dół, ale taka natura, to normalne odpowiednia bielizna, czy tam kostium kąpielowy i niejednemu się spodobasz mnie sie wydaje, że większość facetów woli takie ciało, do którego może się przytulić - a które zarazem nie jest grube, czyli takie jak Twoje

Gość dbvfkjb
wypada czy nie,pisz

Gość jedna piers patrzy
nie patrzę na kobiety przez pryzmat tylko i wyłącznie ciała.gdyby miała takie a była interesująca to nie przeszkadzałoby mi to ale skoro pytasz o opinię na temat zdjęcia kogoś kogo nie znam to tak kiepsko wyglądają. na mis mokrego podkoszulka bym na twoim miejscu nie szedł :P jak na 19 lat jesteś otyła. wypowiadają się to pewnie kobiety po 30 po kilku ciążach więc dla nich taki wygląd to norma. zadbaj o siebie teraz bo później będzie tylko gorzej. ogranicz jedzenie bo ci nie służy to nagłe tycie.

Gość miss peggy
ładna figura a piersi dopracuj masażami i ćwiczeniami

e sorry, nie jestem po 30 (mam 26 lat), nie byłam nigdy w ciąży i ważę 54kg na 170cm wzrostu i uważam, że autorka ma fajne ciało ok, mogłaby trochę poćwiczyć by nieco ujędrnić, ale nie musi się odchudzać!

Gość jedna piers patrzy
mnie sie wydaje, że większość facetów woli takie ciało, do którego może się przytulić - a które zarazem nie jest grube, czyli takie jak Twoje - źle ci się wydaje być może dlatego że facet cię okłamuje pocieszając. tak mówią też faceci którzy nie mają szans u szczupłych. tak samo jest z kobietami której się podoba facet z dwoma podbródkami i piwnym brzuchem :D ?

mnie mój facet nie pociesza, mój mąż akurat lubi szczuplejsze, ja jestem szczupła ale wiem z doświadczenia -znajomi itd, że faceci nieraz zachwycaja się takimi krągłymi kształtami

ale nie porównuj autorki do faceta z mięsniem piwnym ona jest ok krągła, ale proporcjonalnie tak samo niektórzy faceci są "więksi" a niektórzy mniejsi ale np. są proporcjonalni mięsień piwny i 2 podbródki to zupełnie coś innego

Gość dbvfkjb
kim ma ladnie wyrzezbione:) wiekszakiem być nie chcę ale ile powinnam schudnąć w takim razie? albo inaczej jak widzisz moje ciało ( daj jakies zdj dla porownania) i jakies jak powinnam wygladac miki fajnie ze probujesz mnie podbudować ale moje cialo i tak mi sie nie podoba, potrzebowalam wlasnie motywacji do schudniecia a i jak wazylam mniej to widzialam jak sie oglądali choc juz wtedy mi sie moje cialo nie podobalo...

Gość jedna piers patrzy
ja takiego faceta nie znam ale spotkalem sie z tym ze takie bajki swoim kobietom opowiadaja ale tylko tym ktore sa lekko puszyste. jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma.

Gość miszel fajfer
nie jesteś zła ale prawda jest taka że jedni wolą tłuszczyk, inni wolą kości, a jeszcze inni coś pomiędzy - i takich pewnie jest większość. Lat bym Ci dużo nie dała, bo masz w miarę jędrne ciało Piersi polecam ubrac w dobry stanik - dobry nie oznacza dobrej firmy tylko dobrze dobrany. I jeszcze krem napinający i unoszący biust by się przydał. Co do ćwiczeń to jednym coś dają, innym nie, ale też mozesz spróbować

Gość dbvfkjb
lekko puszyste? czyli wg Ciebie jestem otyla?

no to jak Tobie przeszkadza to może ćwicz.. biegaj, albo chociażby gimnastyka w domu ja codziennie ćwiczę, weszło mi to w krew i to lubię, lepiej się po tym czuję, 20 minut gimnastyki plus jakiś spacer czy coś i ciało od razu ładniejsze i zdrowsze :) odstaw niezdrowe słodycze, jedz duzo zieleninki i będzie ok :) a biustem się nie przejmuj, to atut Twej urody!

Gość A propo figury
To trzeba miec cos z glowa, zeby pokazac cale swoje cialo (bez twarzy, ale jednak) na publicznym forum.

Gość jedna piers patrzy
wg mnie jak na 19 lat zdecydowanie tak w takim tempie majac 30 bedziesz wazyc 80 kg. tluszcz odklada ci sie proporcjonalnie ale moim zdaniem wazac mniej bedziesz wygladac zdecydowanie lepiej. to tylko moje zdanie i mnie podobaja sie naprawde ladne kobiety.

Gość ja myśle że
Masz świetną figurę! Ja waże 59kg przy 170 cm,ktoś powie że trochę za dużo a w realu wyglądam jak patyk-zero cycka,zero tyłka. Figura taka jak Twoja to moje marzenie;-) jasne,pilnuj się żeby z 10kg nie przytyć,ale nawet gdyby to tragedii nie będzie-jesteś symetryczna masz fajny,duży biust-a stanik działa cuda! ;-)

Gość dbvfkjb
mam nadzieje ze juz niedlugo nie bede musiala sie ukrywac w dlugich spodniach itd bo to na prawde meczace, a dzieki cwiczeniom ile mozna schudnac w miesiac? a komu mam pokazac skoro tutaj tyle ludzi wiec anonimowo moge sie dowiedziec? ktos bez uprzedzen mnie oceni, za chwile zapomni wiec wiesz

Gość jedna piers patrzy
wazne jest ile kalorii zjesz bo mozna spalac tysiac a zjadac trzy tysiace :D

nie wiem ile schudnąć, ale jak będziesz ćwiczyć, to nawet jeśli schudniesz tylko z 2-3 kg, to ciało będzie wyglądać o wiele lepiej, będzie jędrne ja ważę 54kg/170cm i mam mikro cycki plus mały tyłek to dopiero katastrofa :D mówię Ci, dziękuj losowi za swoje ciało ewentualnie je troszkę wyrzeźb

Gość miszel fajfer
acha, autorko, przestrzegam przed nadmiernym chudnięciem! ja kilka lat temu schudłam 10kg, teraz jestem popularnym "wieszakiem" i zaraz po schudnięciu borykam się z problemem piersi. Moje były wielkie, jędrne i wysoko uniesione więc u mnie problem po schudnięciu był niewielki - piersi zmalały i troszkę opadła ich podstawa, więc tutaj krem unoszący biust wystarczył. U Ciebie piersi są w troszkę gorszym stanie więc jeżeli chcesz schudnąć to musisz bardzo ale to bardzo dbać w międzyczasie o jędrność i unos piersi bo po schudnięciu będziesz miała tragedię.

Gość Cathy Dollanger
Figure masz ladna. Tak jak ktos wczesniej napisal, cwicz, nawet w domu, ale regularnie. Po pol godzinki codziennie wystarczy. Ile cwiczysz z hantlami, ze Ci to nie pomaga? Rob pompki przy scianie i wszelkie cwiczenia napinajace biust. Do tego dobry krem ujedrniajacy i masaze naprzemienne, ciepla i chlodna woda.

Gość Masz ładne ciało
Masz ładne, kobiece ciało i piekne naturalne piersi. Przestań pytać innych (często zazdrosnych) tylko zaakceptuj to, co masz.

Gość taraweracruz
Ciało ok z wyjątkiem piersi - strasznie obwisłe.....To jest okropne. Reszta ciała 8/10

Gość taraweracruz
Popieram opinię wyżej - nie odchudzaj się bo piersi jeszcze bardziej opadną! Stosuj masaże, kremy, noś dobre staniki i może jakoś podniesiesz biust. To przykre,że dziewczyna z taką figurą ma takie brzydkie piersi - szkoda,że kobieta nie ma wpływu na to jak jej rosną piersi. Ja mam dość małe bo 65D (70C) ale za to symetryczne i jędrne.