Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile bierze notariusz??

ile bierze notariusz???- kupuję dom

Polecane posty

Gość gość
jak jesteś ciekawy to zawsze możesz wypełnić formularz który znajduje się na stronie kancelarii notarialnej z Wrocławia http://www.kancelariarejenta.pl/zapytanie-o-cene i zapytać o koszty notarialne. Koszty to stawka ruchoma, która jest uzależniona od danej czynności notarialnej, wartości przedmiotu danej czynności notarialnej.

Gość gość
po prostu skontaktuj sie z jakims i zapytaj, osobiscie z doswiadczenia i aktow ktore zlecalam moge polecic www.notariusz-balas.pl profesjonalista

Gość gość
zazwyczaj obowiązuje taksa notarialna, ale jakimś cudem te ceny się różnią. Jeśli szukasz dobrego notariusza to popatrz tutaj www.notariuszrudaslaska.pl, naprawdę fachowa pomoc i cena też w porządku.

Gość gość
Kancelarie nie mają takich samych cen dlatego warto zapytać. Ja podpisywałam umowę najmu okazjonalnego w obecności notariusza www.notariuszantkowiakirena.pl i jak najbardziej mogę polecić tą kancelarię.

Gość gość
możesz tutaj sprawdzić www.notariusz-zabrze.com. jakieś 2 miesiące temu spisywaliśmy tam umowę małżeńską i nie był to duży koszt.

Gość gość
W Katowicach mam godnego polecenia notariusza kancelarianotarialnakatowice.pl Zdecydowanie dla mnie numer jeden.

Gość adalla

No to zależy od rodzaju sprawy, z jaką się zwracamy. Ja jestem bardzo zadowolona z usług kancelarii notarialnej Cejrowska z Tczewa. 

Gość Inka

U notariusz Cejrowskiej z Tczewa nie zapłaciłam wiele, a pomoc otrzymałam szybko, rzetelnie i widać było duże zaangażowanie ze strony pani notariusz. Uprzejma obsługa. 

Gość milia

Ja korzystałam z usług notariusz Cejrowskiej i opłaty nie były wysokie a pomoc szybka i skuteczna, więc śmiało mogę polecić notariusz z Tczewa. 

Gość kalinajot

Ja za sporządzenie aktu notarialnego u notariusz Cejrowskiej w Tczewie nie zapłaciłam dużo, a sama usługa wykonana sprawnie i bezbłędnie. Polecam!

Gość ret

Grunt to dobry notariusz. Znalazłam takiego na Słowackiego w Tczewie.