Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łeeejllaaaa

gdzie na swiecie sa najpiękniejsze kobiety?

Polecane posty

Gość łeeejllaaaa

:) bede wiedziała gdzie mojego nie puszczac :P

Wszędzie i nigdzie :) Zależy kto co lubi :) wg najpiękniejsze są w krajach Ameryki Południowej ale i tam się znajdą jakieś wąsate baby ;) jak jesteś ładną i mądrą Polką to lepszej nie znajdzie :)

Gość fiufiuf
brazylijki, hiszpanki

Gość Recon
łeeejllaaaa - Ukraina Białorus, ogolnie europa wschodnia.

Trzy takie miejsca: - Hiszpania i Włochy- kraj, gdzie kobiet jest pełno, na północy są piękne blond potomkinie Germanów i Celtów, w centrum potomkinie Rzymian, na południu chrześcijańskie Arabki. We Włoszech jest podobny podział północ-południe - Ukraina, Białoruś, Rosja - piękne blondynki na północy i brunetki na południu - Armenia, Iran - piękne brunetki o europejskich rysach twarzy

Gość tajlandia wietnam
drobne mile usmiechniete nie to co w europie. w ameryce poludniowej strasznie grube dupy maja.

Gość weronxa25
Ja uważam, że USA. niby się wszyscy dowartościowują, że w Stanach same grubasy w dresach, ale guzik prawda- mix kultur i narodowości i w efekcie łatwo spotkać piękne zjawiskowe kobiety, ale nie martw się- mąż może śmiało jechać- tam bardzo liczy się pozycja społeczna i żadna atrakcyjna laska nawet nie spojrzy na faceta bez dużej kasy.

Gość łeeejllaaaa
a w polsce nie ma ładnych?

Gość miss peggy
wyobrażacie sobie Latynoski przez pryzmat serialowych tasiemców czy obrazków z karnawału ale ulica w Meksyku to zupełnie inny świat niż ten w serialach-dziewczyny są niskie i tęgie,przeważnie mają zarost na twarzy i tzw "niskie zawieszenie" dla mnie to był szok

"niby się wszyscy dowartościowują, że w Stanach same grubasy" może dlatego, że jak juz ktoś jest w stanach grubasem, to nie odwala jakiejś prowizorki tylko tuczy się od 150 kg wzwyż ;-)

kto tu pisał coś o meksyku ? w USA też są obleśne. z całego kontynentu tylko Kanada ratuje jego honor.

tajemnica, coś malo wiesz o urodzie amerykanek, jest tam mnóstwo ładnych, a nierzadko wręcz ślicznych kobiet

po czym to wnosisz? byłem kilka dni w Nowym Jorku i było bardzo źle. podejrzewam, że na prowincji jest jeszcze gorzej.

Gość łeeejllaaaa
"brazylijki, hiszpanki" oj wescie przestancie ... hiszpanki sa oblesne blleeee

Gość usa dobre sobie :D
ale tak jest jak sie za duzo czyta pudelka, w stanach moze 5-10% jest pieknych reszta to moby dicki :classic_cool:🖐️

Gość BluMen14
Ludziska, wszędzie można spotkać piękne kobiety i takie trochę mniej ładne nie ma reguły.Bardzo mi się podobają np. Azjatki(Tajki,Chinki,Wietnamki,Koreanki)miałem przez 2 lata dziewczynę z Filipin ,dla mnie normalnie cudo jeśli chodzi o wygląd i charakter.Jest jedno ale, przeciętna dziewczyna z Azji jest jakieś 10-15cm niższa od Polki, ma często tzw.kacze nóżki,nieproporcjonalną budowę(niski wzrost się kłania) często mały lub bardzo mały biust,są takie co biustu nie mają wcale do tego wąskie skośne oczy ,ale to nie jest regułą nie można wszystkich wrzucać do jednego worka!Widziałem też wysokie dziewczyny z fajnym biustem,zajefajnymi nogami,dużymi okrągłymi oczami(można się w nich przejrzeć)wszędzie ludzie są różni uogólnianie to głupota,można tylko mówić gdzie pięknych kobiet jest więcej i tyle.Co do Amerykanek no większość pięknościami nie jest,latynoski hm nader często duże pupy,nawet u osiemnastek.Gdybym był na miejscu łeeejllaaaa to napewno nie polecałbym Tajlandi ,tam nawet ladyboye są ładniejsi od nie jednej Europejki,naprawdę nie przesadzam.

Londyn i Rzym - to miejsca prawdziwej, kobiecej urody....tam można oglądać cuda...💤

Gość BluMen14
Do Samotny Romantyk -wystukujesz na klawiaturze bardzo oklepane frazesy,widziałeś w realu Azjatki ?Jeśli tak to ile ich było,piszesz że nietknąłbyś je nawet przez szmatę hahaha. Wiele jest takich że chciałbyś to zrobić ale ...by ci nie dały ,nawet przez szmatę.Piszesz coś o Londynie ,nawet jeśli byś zwiedził tylko lotnisko to byś widział tak wyczepiste Azjatki że wzroku nie można od nich oderwać. Które nie są karykaturami tak jak piszesz,mają piersi ,ładne twarze,super figury.Jak byś był w Londynie w realu ,to byś wiedział że akurat tam jest wybuchowa mieszanka jeśli chodzi o kobiety,KAŻDY facet bez trudu znajdzie taką dziewczynę jaka mu się podoba,Polkę ,Hinduskę Azjatkę jak to się mówi do wyboru i koloru.Bez obrazy ale tacy światowcy jak Ty ,to mnie znajomością realiów rozśmieszają.

Gość kingSSSize-projekty
A mój kolega z Zuchelków co też kiedyś był w Kingsajzie mówił, że tam są takienote.. kobiełki!