Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość regergergew

wkurwia mnie jak klienci pisza ze sa chujowi zwygladu ale chca miec piekna dupe

Polecane posty

Gość regergergew

Bo sam jestem kolesiem i tepie podejscie lasek typu "jestem srednia albo chujowa z wygladu ale za wszelka cene musze miec dryblasa przystojniaka". I wkurwia mnie tez jak typy wypisuja tu: "jestem mameja, jestem brzydki i cherlawy i co mam zrobic zeby miec ladna laske?" Kurwa zrozumcie ludzie ze trzeba sobie znalesc jakis poziom adekwatny do swoich mozliwosci a nie ze kurwa co druga brzydka laska chce miec dzosza hartneta albo jakis zjeb spod trzepaka na blokowisku w pcimiu malym chce miec dzenifer lopez.

Gość koszmarny Karolek
a co, skoro sami są brzydcy to mają mieć jeszcze brzydsze dzieci? jak się skrzyżują z kimś ładnym, to i dzieciom swoim dodadzą urody

Gość zdegenerowanaMaupa
racja

Gość zdegenerowanaMaupa
racja do autora topiku, a do Karolka: a co będzie jak dodadzą dzieciom głupoty? :o

Gość regergergew
plus jeszcze to: koles pisze ze jest chujowy , chce miec piekna dziewczyne, pyta sie co mav robic w tym kierunku, ale sam jedzie po dupach ze jakas jest brzydka i zeby spierdalala bo jakim prawem ona chce miec dpobrego atrakcyjnego typa. Kurwa juz taki egoizm jebie od ludzi ze smrod czuc nawet oczami

"wkurwia mnie jak klienci pisza ze sa chujowi zwygladu ale chca miec piekna dupe" a co, prowadzisz jakiś burdel i nie masz ładnych panienek?

Gość regergergew
a chciałbyś skorzystać?

Gość herzherz
A ja jestem ladna laska i nigdy nie mialam przystojnego mezczyzne zawsze byli tacy sobie bo dla mnie wazniejsze jest ze musi miec to cos w sobie co mnie przyciaga

Gość bammkaaa
AveDave jak słuchasz takich staroci toć laski myślą żeś grzyb:)

Gość Yyyyyy
Wiesz ludzie nie dobieraja sie na zasadzie piekna-piekny, brzydka-brzydki...

Gość miss peggy
buhahaha,mój braciszek ma 18 lat słucha Sex Pistols ,Motorhead,Hendrixa czy innych "sucharów" Mój facet(27 lat) to samo-Pink Floyd,U2, Clapton, Hendrix, Billy Talent Black Sabbath Iron Maiden,AC DC i inne. Nie ubierają się na rockowo tylko w stylu english street i nikt patrząc na nich nie domyśliłby sie ze słuchają akurat takiej muzyki.Dobra muza jest zawsze na czasie i fajnie brzmi.Nie ma nic wspólnego z wiekiem tylko z dobrym gustem. Mi się to dość podoba a słucham skrajnie innej muzyki niż mój facet .