Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MinniMinni

Spędziłam noc z facetem, któy za miesiąc bierze ślub- co teraz???

Polecane posty

Gość MinniMinni

Cześć, dziewczyny... :( wiem, że zaraz wysuniecie pochopne wnioski o mnie, ale chciałam się wygadać... Otóż mam 19 lat i każde święta, wakacje, ferie spędzam u Babci- 700 km od mojego miejsca zamieszkania. Ponieważ jestem tu często- mam już "paczkę znajomych", wśród nich jest chłopak, troszkę starszy, który zawsze mi sie bardzo poodbał...czasami popisałam z nim na naszej klasie, itd w weekend byłam już tutaj i poszłam na imprezke- i jakoś tak wyszło , że zbliżyliśmy się do siebie, on później odprowadził mnie do domu i pocałował...rano napisał mi smsa, co robię i czy nie chciałabym pojechać na piknik? było ciepło, pojechaliśmy sobie nad jeziorko , znowu się całowaliśmy i doszło do czegoś więcej... popołudniu wróciliśmy (tz. on mnie odwiózł, umówilismy sie na nastepny dzien) , a wieczorem wybrałam sie na piwko z dwiema kolezankami- i one powiedzialy mi, ze on od 4 lat (!) ma dziewczyne, a w pierwszy weekend czerwca biora slub! nie chciałą w to uwierzyć, zadzwoniłam do niego...on powiedzial TO BARDZIEJ SKOMPLIKOWANE... wiem, ze ta jego laska w ciaży nie jest... teraz pisze do mnie, dzwonil 2 razy, ale nie odbierałam... jestem tutaj do soboty... jak myślicie, co zrobic? spotkac sie, zeby to wyjasnił?

Gość idź do notariusza i zapytaj
facet sie zabawił i tyle

Gość samsung galaxxxy
puszczasz sie zfacetem, ktory nawet nie ejst twoim chlopakiem i czego sie spodziewasz???

Gość huhiho
a co ci szkodzi sie spotkac ciekawe jak sie wytłumaczy..

Gość a moim zdaniemmmmmmm
nie jestes niczemu winna jasnowidzem nie jesteś teraz po prostu kopnełabym go w dupe na Twoim miejscu głowa do góry:)

Gość karzeł
"a co ci szkodzi sie spotkac ciekawe jak sie wytłumaczy.." czemu miałby się jej tłumaczyć?

Gość MinniMinni
dziekuje za wszytkie rady.... kurde, mam troche wyrzuty sumienia, bo znam ta dziewczyne z widzenia... ale naprawde nie mialam pojecia , ze on ma dziewczyne, a jakos nie przyszlo mi do glowy zapytac (myslalam, ze to oczywiste, ze nie)

Gość a moim zdaniemmmmmmm
no i co ,że dała? co was to obchodzi?

Gość weronika nad jeziorem
oj, ludzie, nie mżesz tego potraktować jako miłe spędzenie popołudnia i tyle? Jak ja byłam w twoim wieku, dobre 20 lat temu, to nikt nie dorabiał ideologii do zwykłego seksu. Było przyjemnie, pa. Tyle.

Gość BaraniKretyn1
Dałaś się facetowi bo ci się podobał i teraz masz... Nawet nie jest twoim chłopakiem a na dodatek bierze niedługo ślub z inną...

Gość karzeł
znasz dziewczynę i nie wiedziałaś? takie bajki to o 19:00

Gość karzeł
" no nic, szkoda dziewczyny.." ale której?:D

Gość MinniMinni
jest mi troche głupio, bo spotkałam się z tymi dwoma koleżankami, i im opowiedziałąm o naszych "randkach" i one baaardzo sie zezłościły- na niego jest to mała miejscowość, jakoś tak się martwie , że to dojdzie do tej dziewczyny :( i co wtedy? tak szczerze, to strasznie mam zepsuty humor, najchetniej bym dzis do domu wracala;/ ... nigdy nawet nie odbilam jakiejs kolezance chlopaka, czy cos, a tutaj taki klops;/ oczywiscie zdaje sobie sprawe, ze to on mnie oszukal...ale z drugiej strony, to martwie sie co tu o mnie pomysla;(

Gość MinniMinni
tak, w życiu bym nie pomyślała, że on ma dziewczyne- i to od 4 lat!!! bo nawet w tegorocznego sylwestra był na 2000% bez dziewczyny! a też byłam na tej imprezie jego dziewczyna pracuje tutaj w pizzeri i dlatego kojarze kim ona jest

Gość BaraniKretyn1
Że się puściłaś kolesiowi bo się rzekomo podobał, a nawet twoim chłopakiem nie był. Co tam mogą sobie pomyśleć, na pewno coś negatywnego.

Pomyślą że jesteś fajną rozrywkową dziewczyną, przyjechaląś na wioche i od razu się zaczełąś bzykać z tutejszymi wieśniakami.

Gość karzeł
"jest to mała miejscowość" i nie wiedziałaś?

Gość vcgvcfbvb
tak to jest jak się od razu nogi rozkłada:D warto było chociaż?:D

Gość karzeł
"w życiu bym nie pomyślała, że on ma dziewczyne- i to od 4 lat!!!" to, że nic nie wiedziałaś to jest już prawie nie możliwe:D

Skad wiesz ze jest głupia i naiwna? Może mają taki ukłąd że chodzą sobie do łożka z kim chcą.

Gość BaraniKretyn1
Co to ma być za układ... Potem będzie, że ona w ciąży z kim innym, a ten zapłodnił jakąś...

Gość karzeł
podsumujmy: mała miejscowość, wspólni znajomi i dłuższy związek.

ale co wy na autorke najezdzacie, nawet jakby wiedziala ze ma laske, to przeciez go gwaltem nie brala, sam dal dupy to skorzystala i tyle. byle minelo. tylko szkoda dziewczyny ktora wyjdzie za maz za zdrajce.

Są takie które pozwalaja swoim mężom sypiać z innymi kobietami. Są nawet takie które same szukają chętnych kobiet dla męża.

Gość MinniMinni
on napisał mi sms- NIE ZAWSZE WSZYTKO JEST BIAŁE LUB CZARNE, SĄ TEŻ RZECZY SZARE ... ja odpisałam, że jest debilem i ma sie odwalic i zająć swoją narzeczoną... później napisał " :(" i jeszcze "ODBIERZ, POGADAJMY" ...ja już nic nie pisze ani nie odbieram

Gość BaraniKretyn1
A może Ciebie zapłodnił autorko.