Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MinniMinni

Spędziłam noc z facetem, któy za miesiąc bierze ślub- co teraz???

Polecane posty

Gość MinniMinni
może wyda wam sie to głupie i dziecinne, ale nawet na naszej klasie czy na jego facebooku nie ma ŻADNYCH zdjęc z dziewczyną, wpisów od niej, czy czegoś takiego... :( naprawde w zyciu bym nie pomyślała

Gość BaraniKretyn1
Dobrze zakamuflował.

Gość ale autorka
tam nie mieszka tylko przyjeżdza do babci . Akurat w tej sytuacji ma prawo nie wiedzieć wszystkieg o wszystkich w tej miejscowości

Słuchaj, to on zachował się jak ostatni gnój, Ty się nie przejmuj. Tylko olej dupka, nie spotykaj się z nim, bo nasłuchasz się tyle bzdur na temat tego dlaczego to zrobił, jaki jest nieszczęśliwy itp, itd i narobisz sobie kłopotu, bo mu uwierzysz. Niech te ściemy sprzedaje przyszłej żonie, chociaż szczerze jej współczuję takiego gnoja za męża. Ty się zabawiłaś i tyle i potraktuj go tak jak na to zasługuje. Kropka

bdury ci klepie zeby teraz nie wyjsc na tego najgorszego, jakby bylo szare to by sie z nia nie zenil. widocznie zalezy mu na tym zeby wilk byl syty i owca cala. glupi maly kretynek, i tak zle skonczy, no chyba ze ta jego narzeczona jeszcze glupsza od niego..

Gość MinniMinni
dzieki za porady! wiecie co, spodziewalam sie, ze zjedziecie mnie jak szmate...! jestescie super...przyznam sie wam, ze to taki pierwszy moj jednorazowy wyskok...i ostatni, bo tylko z tego powodu sie martwie i nie spie po nocach... chlopak mnie zostawi po poltora roku znajomosci, praktycznie z dnia na dzien i chyba jeszcze mi nie przeszlo :( chcialam jakos sie pocieszyc, odreagowac i chyba dlatego tak wyszlo:(dzieki za wpisy, czytam kazde po kilka razy

Gość MinniMinni
ojej, w życiu bym nie miała odwagi... miałabym podejść i powiedziec"przespałam sie z twoim narzeczonym, sorry, ze speprzylam ci plany slubne"...ohh najchetniej sama sobie bym po ryju dała

Gość karzeł
dlaczego ona jest cacy a on be? według mnie oboje są be

MinniMinni jesteś super laską, takie są najlepsze. Najłatwiej taką do łożka zaciągnąć. 18-20 lat po rozstaniu z chłopakiem i druga grupa to kobiety 35-45 lat samotne matki po rozwodzie te to dopiero wyprawiają jaja.

Gość martka hu hu hu
własnie, powiedz jej, niech sobie życia nie marnuje, moze jest spoko, czemu ma zyc w kłamstwie :(

Gość karzeł
"ale autorka tam nie mieszka tylko przyjeżdza do babci . Akurat w tej sytuacji ma prawo nie wiedzieć wszystkieg o wszystkich w tej miejscowości" przyjeżdża tam całe życie, ma tam znajomych itp

Gość oO oO
ja bym na Twoim miejscu wyslala jej anonimowa wiadomosc i opisala co sie stalo.szkoda zeby dziewcsyna w takie bagno wchodzila.gdyby mnie facet zdradzil przed slobem czy wogole wolala bym o tym wiedziec

Gość MinniMinni
nie, nie...na 1000000% nie poszlabym do niej , nawet mi to do głowy nie przyszło i możecie mnie nazywać tchórzem :( mam plan spadać stąd i przyjechać najwcześniej na Boże Narodzenie...

Gość nbnmnm
haha,no tak nogi rozłozyc to poszło gładko,ale sie przyznać do tego to już wstyd, co?

Ale wy jesteście baby mściwe. Zostawcie biednego chłopa i jego narzeczoną w spokoju.

Gość karzeł
a czy to nie tutaj pociskacie tekst w stylu nie obarczaj go tym.....dalej nie pamiętam

Gość MinniMinni
z jednej strony, to wiecie , że on może się wyprzeć?? bo na imprezie gdzie byli wszyscy tylko gadaliśmy później on wyszedł mnie odprowadzić i nikt nie widział , co robimy to samo jak po mnie przyjechał- byliśmy w ustronnym miejscu, totalnie sami...a ja nawet sms kasowałam - mam taką manie, że zawsze mam pustą skrzynke, wiec jak on też kasuje sms (a pewno kasował) to nie mam dowodów...może i dobrze?

Gość fdfgfhghgh
a dobrze chociaż było?:D:P

Gość anne marie ....
jeju odbierz telefon i pogadaj z nim .... co już sie stało to sie nie odstanie on był nie fe w stos. do narzeczonej ty nie wiedziała , ja bym chciała posłuchać co ma do powiedzenia na temat tej "szarości" .....

Ja uważam ze to jest twoja wina. To ty go prowokowałaś, to ty rozłożyłaś nogi, a facet nie chcąć wyjsć na frajera cie wybzykal. Gdybyś ty nie zaaranżowałą całej sytuacji to facet nie zdradzilby swojej narzeczonej.

Gość anne marie ....
nie fair miało być

Gość anne marie ....
dominik ale pie***lisz glupoty !!!!!! masakra ... :]

Przedstawilem logiczne wytłumeczenia, tak jak ja widzę tą sytuację. Facet sam od siebie nie zdradza, zostaje ''przymuszony do zdrady'' tak jak w tym przypadku.

Gość ja tam bym
chciala wiedziec na miejscu narzeczonej,nie z kim ale ze w ogole pan na wejsciu ma takie zagrywki.Nigdy bym za takiego nie wyszla.A Ty sie nie martw bo nie wiedzialas,ze un ci narzeczony przed slubem.Zabawilas sie i fajnie.

"Facet sam od siebie nie zdradza, zostaje ''przymuszony do zdrady''" Kurna, poplułam ekran ze śmiechu :) Dobre, naprawdę dobre :)