Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Na sympatii są naprawdę ładne dziewczyny

Polecane posty

Gość łeeejllaaaa
taaa przepiekne

Gość see you in the next life
Chłopie zapomnij. Czy to na sympatii czy to w realu, na ładną dziewczynę nie licz. Chyba, że jesteś super gościem, bo jeśli przeciętniak z Ciebie to nie masz szans ;)

odkrycie :o przeciez tam nie sa dziewczyny z kosmosu. tam sa normalne dziewczyny, takie ktore mozesz spotkac na ulicy, wystarczy tylko otworzyc oczy sama mialam albo nawet i mam konto bo nie wiem czy usuwalam, i tam sa normalni ludzie, ktorzy szukaja drugiej polowki, nie robmy z sypmatii nie wiadomo jakiego portalu :o

Założyłam konto na sympatii prawie 2 lata temu. Miałam przez 5 dni 800 puszczonych oczek i 120 propozycji spotkania. Spotkałam się z jednym. Po roku został moim mężem :) warto zaryzykować :)

Gość co za bzdura kiedys z nudow
przegladnalem z 200 tych ze zdjeciami i to przegladalem tylko te ktore w profilu zaznaczyly "szczupla" i tylko dwie byly w miare ladne. reszta to dramat.

ja kiedyś chciałem poprzeglądać to kazali mi się logować. zrobiłem więc konto to kazali płacić za jakiś klub. więc grzecznie skasowałem konto. miałem z kolei kiedyś na fotce i naprawdę kilka świetnych kobiet tam poznałem (z dwoma nadal mam kontakt)

Gość łeeejllaaaa
"I tak żadna dziewczyna nie będzie chciała pustaka który był u dzi**i." wiecie ze czasem zastanawiam sie czyjakis , którys z moich byłym poszedł na dziwki czy nie kiepsko było by sie dowiedziec ze mezczyzna którego kiedys kochaliscie poszedł sobie kiedys na dziwki

Gość co za bzdura kiedys z nudow
nic nie trzeba placic oferma jestes i tyle.

trzeba płacić ofermo. za darmo możesz napisać 1 maila i obejrzeć kilka profili. potem wyskakuje "dołącz do klubu"

ja napisałem do jednej i może dlatego mi ten klub wyskakiwał potem nawet przy przeglądaniu. zanim jednak się to stało, to zwłaszcza nieładne dziewczyny tam widziałem, ani jednej 'superlaski'. na szczęście opisy prawie każda miała fajne i dojrzałe. suma sumarum, wchodzę tydzień później a tam kilka listów których nawet nie mogę przeczytać bez płacenia, więc wywaliłem konto w diabły.

Gość łysy z portalu randkowego
Jest dużo ładnych babek ale i też pełno rozwódek.

Gość gość
Ja na sympatii poznąlam męża w 2011, teraz jestesmy 3 lata po ślubie i mamy 10msc corke:) fajny portal-ale jak wstawiłam zdjęcie to miałam 700 wejśc w 3 dni z tego 120 propozycji spotkania- 60 propozycji seksu z tego kilka do burdelu w niemczech i innych. Na szczęście nie odpisałam na żaden meil tylko sama wybrałam faceta-no i został moim mężem.:)

Gość gość
Jak ladna kobieta jest wolna to albo bierna, puszczalska, szuka sponsora, puszczalska z dzieckiem, nienormalna, "ksiezniczka"