Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaaanieeeee

Pytanie do męzczyzn

Polecane posty

Gość pytaaanieeeee

pytam powanie i takich odpowiedzi oczekuje czy wg Was, mloda kobieta- 24letnia, mająca niewielkie blizny i przebarwienia po tradziku wyglada strasznie?

Gość BógCięKocha
nie

Gość pytaaanieeeee
ktos wiecej?

Gość Mieszkanka_Opole
Mój mąż twierdzi że taka kobieta może być nawet bardziej atrakcyjna niż te tapeciary. Oczywiście musi mieć jeszcze coś w głowie i niemieć wymagań z kosmosu. Bo nie wygląd się liczy

jestem kobieta i powiem ci jedno,mialam kiedys taka kolezanke ktora miala okropny tradzik,zaczela sie leczyc,ale pozostaly male blizny i ogolnie jak to po silnym trodziku,ale ma takie branie,kazdy chce przybywac w jej towarzystwie i nikt nie zwraca na to najmiejszej uwagi,faceci na nia leca,jest szczesliwa wiec i ty sie glopotkami nie zamartwiaj :)

Gość pytaaanieeeee
no dobrze ale ja nie umiem pokazac sie nawet bez odrobiny makijazu:O nie nakladam kilogramu tapety, maluje sie tylko podkladem niby kryjacym i to lekko a i tak widac:( mam tak zanizone poczucie wartosci ze szkoda gadac.. w pracy kazdy ma idealna cere a ja:( wyc mi sie chce w taki dzien jak teraz, nie chce mi sie nawet nigdzie wychodzic mimo ze mam wolne chcialabym sie nie malowac:( marze tylko o tuszu do rzes:(

Gość pytaaanieeeee
Boska Lukrecjo uwierz ze to nie sa jakies tam glupotki:( nie lubie jak sie ktos na mnie patrzy juz doszlam do tego ze nie lubie z nikim rozmawiac, wole przebywac sama i zeby nikt na mnie nie patrzyl ale w pracy tak sie nie da:(

Gość chłopak z tatuażem
a masz chłopaka? skad jestes?

Gość pytaaanieeeee
klograma mialo byc:O

Gość pytaaanieeeee
chlopaka:O ja sie wstydze ludziom patrzec w oczy a ty pytasz czy mam chlopaka:O

pytaaanieeeee rozumiem cioe lae tak jak napisalam nic na to nie poradzisz,musisz zaczac zyc normalnie,wartosciowy facet nie bedzie patrzyl na twoje blizny

Gość abcdefgkobieta
też mam okropną cerę, męczę się z trądzikiem od 14 lat, nadal mam pryszcze i blizny... z facetami nigdy nie mialam problemów, nawet najmniejszych... mam kochającego męża, który uważa, że jestem piękna a na moją cerę (wg niego) nikt nie zwraca uwagi :) też się zawsze tym dołowałam, ale fakt, że nie miałam problemów w relacjach damsko męskich trochę mnie pocieszał, niemniej jednak zawsze czuję się "brzydsza" od kobiet z ładną cerą i zazdroszczę im...

Gość chłopak z tatuażem
znam ten ból bo tez mam troche blizn po tradziku i wiem jak to jest ale byłem w związku z piekna dziewczyna i jej to wcale nie przeszkadzało więc myślę że chłopaki są bardziej "tolerancyjni " i bez problemu to zaakceptują :)

Gość pytaaanieeeee
wiesz, tu nie chodzi juz o faceta bo juz sie pogodzilam juz dawno z tym ze bede sama chodzi o to zebym ja poczula sie lepiej chcialabym sie nie malowac wcale, mam niby lekki podklad ale to zawsze podklad

Gość chłopak z tatuażem
napisz skąd jesteś z jakiego woj ?

Gość chłopak z tatuażem
rozumiem ze tradzik minął tylo same przebarwienia i te blizenki pozostały ? stosowałaś jakieś peelingi na twarz ?

Gość pytaaanieeeee
do kolegi powyzej mysle ze blizny u kobiety wygladaja duuuuzo gorzej nigdy nie myslalam zeby jakos zbytnio blizny szpecily faceta

Gość pytaaanieeeee
nie wiem czy to takie wazne ale woj maz stosuje peelingi co drugi dzien, codzien myje twarz zelem kremowym peelingujacym a i tak to nic nie pomaga:O w okresie zimowym stosowalam atreder ale nie widzialam duzej roznicy

Gość chłopak z tatuażem
pogodziłaś sie z tym ze niebedziesz miec faceta ,a jak bym ci zaproponował spotkanie to zgodziła bys się ?? :D

Gość pytaaanieeeee
t, tradziku juz na szczescie nie mam(odpukac) tylko jakies pojedyncze niewielkie dziadostwa wyskocza

Gość pytaaanieeeee
nie zgodzilabym sie bo nie po to tu pisze pisze po to zeby poznac opinie mezczyzn

Gość urrdurdrur
ostrzegam jak woj maz uważaj,nie przebywaj w warszawie podczas euro 2912 iuminaci planują zamach

Gość chłopak z tatuażem
rozumiem ;) więc ci powiem tak, jeśli jesteś zadbana masz ładną aparycje zgrabna w miare ( bez dużej dupy) i spoko charakter to jak najbardziej masz szanse na faceta tylko musisz się przełamać i zaakceptowac taką jaką jesteś

Gość urrdurdrur
2012

Gość pytaaanieeeee
podobno jestem zgrabna ladna itepe ale co z tego jak mam przebarwienia😭

Gość chłopak z tatuażem
a dlaczego zakładasz ze zaden facet cie nie zechce ??

Gość pytaaanieeeee
bo jestem dla nich tylko obiektem seksualnym albo kolezanka ktora daje dobre rady:O

Gość chłopak z tatuażem
gdybym/ś mieszkał/a bliżej to chętnie bym cie poznał ale niestety nie jestem z mazowsza

Gość pytaaanieeeee
i tak na zadna znajomosc nie licze;)