Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antris

Co z WAMI LUDZIE!!!! Naprawwde prosze o odpowiedz, jakąkolwiek byle sensowną

Polecane posty

Gość antris

Kilka razy wklejałam to : Po raz kolejny słyszę: nie wiem czy to wiecej niżprzyjaźń i sie załamuję bo ile razy mozna. Czuje sie tak jakby nikt nie potrafił nieczego do mnie poczuć, jakby cos było ze mna nie tak.. Po kilku misiacach spotykania sie slysze cos takiego i nie wiem co zrobić. Wpadam w panikę, nie wiem czy to sie zmieni, czy powinnam to skonczyć i nie czekac, czy czekać bo tylko panikuję. Mówi sie ze jesli sie tarfia na kogoś odpowiedniego to sie wie napewno, a przeciez nie zawsze tak jest... Myślałam że jesli ludzie okazują sobie czułości to nie trzeba innych deklaracji, najwidoczniej tak nie jest, albo ja jestm porabana albo faceci tacy własnie są. W każdym razie wpadłam po uszy i zupełnie nie wiem co o tym myśleć, może ktoś tu jet mądrzejszy albo bardziej doświadzcony odemnie albo ktos jest jasnowidzem i mi powie prosząć o odpowiedz, niestety zadna sie nie pojawiła, mam wrazenie ze wszsyscy wolą odpowiadać na pytanie: konserwowy groszek czy kukurydza, a ja naprawde potrzebuje....

Gość Mieszkanka_Opole
idź do psychologa

Gość kavinsky
kontroluj emocje, włącz olewator z luzem i koduj, czy jest ten sam przekaz mowy, liter, myśli i działania z obydwu stron. Jeśli tego brak-zmień otoczenie. Innej metody i lekarstwa nie ma. Nie umiecie, to sie uczcie do skutku. Deklaracje nic nie dają choćby były mówione i na papierze. To wszystko