Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anetikaa

Zauwazylam ze nizsi (170-180cm ) faceci sa przystojniejsi niz wysocy

Polecane posty

Gość Anetikaa

Szukałąm np na sympatii, no i.. po przegladnięciu ilus tam profili doszlam do wniosku ze faceci okolo 175-80 maja fajne ciala i atrakcyjny wyglad (ogolnie). Ciezko znalesc mężczyzne 185-190 ktory bylby conajmniej przecietny. Mowie powaznie. Nie wiem skad sie to bierze ale tak jest. Na ulicy tez jest to samo, Jak jest jakis przystojniejszy to zawsze nizszy ode mnie (ja mam 179). Jak jest jakis z fajnym tylkiem i mila aparycja to to samo ;). Wysocy faceci sa czesto za chudzi i niezbyt przyciagaja wygladem. Sama jestem wysoka i musze miec faceta przynajmniej z 5 cm wyzszego do siebie, gdzie go znalesc??????

Ja jestem wysoki (193 cm) Dbam o sylwetkę, chudy nie niestem(118 kg) ale masz rację że wysocy sa brzydcy, bo ja jestem brzydki.

generalnie ci o średni wzroście mają bardziej proporcjonalne ciała, bo ci wysocy czasem już tracą proporcje, fakt :)

Gość krakkkus
myślę, że żałosne są takie próby pocieszania

coś w tym jest, ja znam przystojnych i wysokich, to moi bracia;p jeden 190 i od 8 lat ćwiczy kulturystyke(prowadzi z 2 bratem siłownie)drugi ma 188 i też postawny z miłą aparycja:)a tak to sasiad 180 a reszta na siłowni chociazby maja po 172, mój były miał 171 ja tez mam 171;/

Mnie się chyba kobiety zwyczajnie boją, takie odnoszę wrażenie. Pewnie nawet gruba i brzydka by mnie nie chciała, całe szczęście że samemu mi dobrze.

Gość kavinsky
Debilne warunki. Czy SDarkozy, Berlusconi itp są wysocy? Jakie du py mieli i mają? Kumaj żabo, że bocian cie prędzej zeżre niż będzie partnerem pustaka

a ja twierdzę, że wszystko zależy od proporcji - przy czym faktycznie, bardzo wysocy i bardzo niscy ludzie częściej mają coś nie tak z sylwetką.

Gość dcdecedferdfs
zgadza się, ale nie ma reguły

Moorland-Powiedziała ta, co ma faceta ponad 200 cm..... Jak tam fryzurka? Dasz fotę na maila? Bóle menstruacyjne już przeszły?

no nie ma, można luźno stwierdzić, że tak bywa...ale z drugiej strony nieproporcjonalne sylwetki zdarzają się niezależnie od wzrostu, więc sama twierdzę, że to kiepska generalizacja.

Ta, choróbsko się za to rozwinęło. Zdjęć rozdawać nie będę, ale fryzurka świetna - sterczy we wszystkie strony i kolor ma piękny :D

Gość a jaki kolor?
.

Gość to proste wyjaśnienie
nadmiar somatotropiny, czyli hormonu wzrostu nakręca wzrost, ale też często nieproporcojalnie powiększa różne części ciała, twarz stąd wśród wysokich często gorsze, nieładne proporcje plus częste problemy z kręgosłupem, przygrabienia (większość w tym kraju ludzi ze sportem ma do czynienia tylko przy oglądaniu telewizji) stąd statystycznie średniego wzrosu są przystojniejsi i bardziej proporcjonalni od tych wysokich

No ale logiczne że wysocy muszą mieć większe nogi, dłonie itp. Więc gdzie jest nieproporcja? Zobacz na Andrzeja Gołoty, gdybym miał taką twarz, to startował bym nawet do takiej laski jak moorland...

właśnie numer polega na tym, że np. wysocy ludzie mają czasami bardzo długie, ale szczupłe ramiona co niekoniecznie musi się każdemu podobać. Ewentualnie np. w przypadku kobiet bardzo wysokie kobiety miewają szerokie barki i klatki piersiowe - oczywiście, to nie jest zasada, więc tylko teoretyzujemy. Zwróć uwagę, że sam jesteś wysoki ale rozbudowany, gdybyś był 20-30kg szczuplejszy i bez tej masy mięśniowej mógłbyś się wydawać nienaturalnie "długi" do swojej sylwetki. W drugą stronę - ktoś bardzo niski w teorii powinien mieć dość długi korpus i krótkie nogi itd. (bo kości nóg w dużej mierze przesądzają o wzroście).

Moorland-Co to zmienia, skoro i tak powodzenia nie ma. Chociaż dziś się na mnie Czeszki patrzyły i się uśmiechały do mnie, albo się śmialy z mnie. Wzrostu mam tyle ile Andrzej Gołota, wagę też taką mam, bo Andrzej miał od 99 do 117 kg wagi. Brzuszka prawie nie mam, mały się pojawił przez zimę ale miesiąc i go nie będzie, a kobiety jakoś z zachwytem się na mnie nie patrzą. Więc muszę mieć mordę brzydką. Z koleii na sympoati to laski do mnie pisały same, więc być tu mądry..

wiesz, laski na co dzień same nie podchodzą, ale się właśnie uśmiechają. Poza tym może właśnie trzeba się więcej uśmiechać i to zachęci dziewczyny?

Moorland-Jak facet się uśmiecha to wygląda jak upośledzony albo naćpany. Facet musi być poważny a nie zachowywać się jak debil.

Właśnie zdziwiłbyś się. Uśmiech to znak, że jest się przyjaźnie nastawionym, ma się dobry humor itd. Poza tym chyba jesteś sobie w stanie wyobrazić jakie wrażenie robi wysoki, porządnie zbudowany facet który miło uśmiecha się do dziewczyny - jeżeli masz poważną minę (tudzież po prostu posępną) to sygnalizujesz, że nie masz ochoty na żaden kontakt i nie jesteś dobrze nastawiony.

Czy ja wiem. Ja i moi koledzy ok. 185 jesteśmy proporcjonalnie zbudowani.

Moorland-Jak się uśmiecham, to pomyśli że zboczony jestem i mam zbereźne myśli. Wam to nigdy się nie dogodzi, po za tym za niektórymi moimi kolegami to dziewczyny latały, a za mną to jakoś nie, więc samo mówi za siebie. Jestem za wysoki i za wielki, gdybym tak miał z 180 cm to wtedy pewnie też by za mną biegały.

Uśmiechaś się jak debil też nie ma sensu. Zależy od sytuacji, ale trzeba mieć wyluzowaną mimikę, nie jakąś udręczoną, czy spiętą. Jak się dziewczyna spodoba, można lekko się uśmiechnąć.