Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urrdurdrur

żal mi ludzi którzy zginą podczas euro 2012 :(

Polecane posty

Gość urrdurdrur

już teraz mi źle,nawet tutaj,z kafe zniknie przez to sporo osób,teraz tacy beztroscy,tak spokojnie sobie żyją :( że też na nas musiało trafić.. współczuje jeszcze londyńczykom

Gość urrdurdrur
kojarzycie piosenke stacja warszawa? wiecie że ona jest o zamachu jaki nas czeka w tym roku?

Gość urrdurdrur
..zniknie waarszawa...

Gość niekonieczny
przypuszczasz że będą jakieś zamachy, zeby potem można to było zrzucić na ciapatych a najbardziej na irańczyków żeby można było im wojnę wypowiedzieć? Po wysadzeniu WTC żeby mieć pretekst do napaści na irak już by mnie to nie zdziwiło

Gość urrdurdrur
nie żadni irańczycy to będzie niestety sprawa iluminatów...NWO a irańczycy zostaną o to oskarżeni żeby była wojna

Gość urrdurdrur
bez sensu napisałam, Tobie pewnie chodzi o to samo obczajcie sobie karty iluminatów i karte combined disasters

Gość niekonieczny
no właśnie tego sie obawiam, dlatego jak przed jakimś meczem nagle zostaną zabrane psy od materiałów wybuchowych ze stadionu to ja bym nie szedł na taki mecz.

Gość niekonieczny
zaatakują gdziekolwiek aby tylko iranowi ropę zabrać, podzielić ich i utopić w kredytach, na których zarobią potem amerykańskie koncerny. Myśle, że każdy, kto ma możliwość robienia fotek na stadionach w czasie remontów czy napraw, powinien je robić i archiwizować.

Gość urrdurdrur
zaatakują i londyn i polske,to jest w tym najgorsze w londynie w końcu xxx igrzyska olimpijskie,nie mysl ze przepuszczą taką okazję

Gość niekonieczny
i tak może też być. Trzeba liczyć tylko na to, że już ludzie po WTC są bardziej podejrzliwi co do medialnej fałszywej propagandy. Ale teraz paszport znaleziony w zgliszczach nie wystarczy, muszą coś ciekawszego wymyślić.

Gość paolaaa
Co komu po naszym wigwizdowie, luudzie... :( Za duzy brud u nas i syf, a taki terrorysta chce tez porządny hotel zeby sie zrelaksowac przed zamachem...

Gość rvgvgtv
jezeli ktokolwiek zginie na euro to tylko i wylacznie ze wzgledu na stan polskich drog

Gość ja chce zyyyyccccc
wezcie juz kurwa skonczcie bo umre na zawal przedtem!! Obiecuje przed kazdym meczem odmawiac Koronke do Milosierdzia Bozego zeby NIC SIE NIE STALO!!!!!!!!!!!!!! chociaz w zadnym meczu brac udzialu nie bede i mieszkam daleko od warszawy to nie chce zeby komukolwiek cos sie stalo :(

Gość upupupup
upupupuppupu

Gość Illumination
I chuja zamach bedzie na londyn