Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecznie to samo

Co po zerwaniu dalej ???

Polecane posty

Gość wiecznie to samo

Czy zdarzyło wam się zostać porzuconym przez drugą połówkę ? Jeśli tak to czy długo cierpieliście i czy znaleźliście nową miłość i jesteście szczęśliwi? Facet mnie zostawił :o I to już drugi facet... Pierwszy poznał jakąś inną, drugi związek zakończył facet bo stwierdził że jego znajomi i pasja są niestety dla niego ważniejsi... :( i to 3,5 latach

Gość taka samotnaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ile masz lat ? ja sie chyba niedlugo rozstane z facetm... to juz kolejny nieudany zwiazek... trace nadzieje ze kiedys bede szczeslia

Gość wiecznie to samo
Młodziutka jestem... Ale doświadczona po 3,5 letnim i rocznym związku. Dlaczego macie się rozstać? Targa mną straszna panika że zawsze będę samotna jak teraz i nikt mnie nie zechce :( Albo że kolejny zrani i zostawi

jest maminsynkiem, tylko rodzice i rodzice, a ja sie nieslusznie czepiam.... ja tez boje sie ze bede sama juz zawsze... cala moja najblizsza rodzice ma pecha w milosci rodzice, dziaskowie rozwiedzeni, brat samotny najblizsze kuzynki samotne mimo ze po 30 ... nawet nie mam blisko siebie dobrych wzorcow, boje sie ze nie umiem byc w zwiazku nie wiem juz sama czy oczekuje za duzo...

Gość wiecznie to samo
Jak ja CIę dobrze rozumiem.Nie mam żadnych dobrych wzorców, wszyscy wokół nieszczęśliwi albo wszystko przed nimi, rodzice moi to jakaś totalna miłosna porażka... A mój facet miał takich rodziców którzy go rozpieszczali, zawsze powtarzał że siostra i rodzina jest ważniejsza, rozpływał się nad nimi totalnie :( To samo nad swoimi przyjaciółmi. Ja byłam daaleko w tyle, miał mnie gdzieś, nawet potrafił palnąć totalnie przy mojej mamie że smakuje mu jej ciasto ale jego mama lepsze piecze! Ja też się bardzo boję tej samotności. Pocieszam się jedynie, że jeżeli z nikim mi nie wyjdzie, to zaoszczędzę sobie przynajmniej rozczarowania miłosnego... Ale to dupne pocieszenie.

no moj facet jest jedynakiem i niestety ma te charakterystyczne cechy... jest rozpieszczony... jak cos mowie to albo mowi ze jestem zazdrosna o jego relacje, albo to jest normalne i tak powinno byc... on chce jezdzic na wakacje tylko z nimi, tzn niby chce zebym ja tez z nimi jezdzila, ale ja nie chce zawsze z jego rodzicami... a jak ja nie moge to nie ma problemow zeby jechac beze mnie z rodzicami, ale ze mna bez rodzicow to juz nie chce ....

Gość wiecznie to samo
Ile razem jesteście, ile macie lat? A pod innymi względami jak jest? Wiesz, wady każdy ma jeśli pod innymi względami jest ok (mówi ci komplementy, zależy mu, nie boi się zabierać do znajomych i nie olewa cię czy interesuję się twoimi problemami) to można jeszcze to przeżyć... Mi po 2 latach przestał mówić komplementy, nie inicjował niczego, cały czas ze znajomymi na spotkaniach ciągle o nich gadał, o sowich przyjaciółkach, rodzinie... w końcu mi powiedział że już mnie nie kocha i się męczy z tym po czym odszedł do kręgu swojego harcerstwa i tam ułożył sobie życie

moja mama uwaza ze jej nie szanuje... jak tak mysle o tym nie wiem czy nie ma troche racji... we wszystkich naszych wydarzeniach towarzysza jego rodzice, a nie moja rodzina... jestem osoba niesmiala i malomowna raczej, on czepia sie tez tego... jego rodzina jest gadatliwa i pewna siebie, jak gdzies jestesmy razem to ja mowie najmniej :(

już mówię, byłam z kilkoma facetami no i jak widać się nie udawały ,bo teraz jestem sama

ile masz lat? jak dlugo trwaly zwiazki ?

to zależy , rok ,półtorej roku .., niektóre były bardzo dziecinne,z racji tego,że jestem młoda ,ale był też poważny taki w którym były już jakieś plany wspólne . mam 21 lat.