Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepoważny on

Kurde, zakochałem się w koleżance z pracy i nie wiem co z tym zrobic?

Polecane posty

Gość niepoważny on

Pracuję w tej firmie od miesiąca a ona od razu wpadła mi w oko. Po prostu nie mogę o niczym innym myślec. Piękna jest, mądra, sympatyczna. Problem w tym że ona ma chłopaka. Jakiegoś grubego, łysego faceta który ma wiecznie spoconą twarz. Mam sobie odpuścić czy próbować się jakoś do niej zbliżyć?

Gość młodabrunetka123
Zbliz się do niej - niech ona wie i sama bedzie musiała skonfrontować twoje uczucie do niej z uczuciem jej partnera

jeżeli ma tylko chłopaka a nie męża i nie ma dzieci to może podklepać do niej. zainteresuj ją czymś Twoim , by chciała z Tobą przebywać może lubi rybki akwariowe albo znaczki kubańskie? co tam masz

Gość niepoważny on
Własnie nie chcę żeby wiedziała że się w niej kocham. Dziwnie bym się potem czuł. Wolałbym się do niej zbliżyć żeby mnie poznała z jak najlepszej strony. Może wtedy zauważy że nie jest warta tamtego.

Gość niepoważny on
Własnie myślałem żeby zaprosić kilka osób z pracy na wspólny wypad do kina czy gdzieś. Ona by też poszła i wtedy bym jakoś do niej zagadał.

Gość niepoważny on
Ten jej fagas to tylko chłopak. Są razem 3 lata ale widac że ona go kocha więc będzie mi trudno cos zdziałac.

przysztukuj jej romantyczne bajere błysniesz bo oryginalna : ten księżyć , który widział tyle cierpień niech teraz gdy my będziemy razem zobaczy ludzkie szczęście

Gość młodabrunetka123
Kobieta się domyśli prędzej czy później co jest grane i nawet jeśli uda ci się to ukryć to nie na długo... Zrób wszystko aby jak najbardziej zbliżyć się do niej, potem wyczuj grunt co ona czuje w stosunku do ciebie i...:)

Gość niepoważny on
Nie będę zgrywał romantyka którym nie jestem. Nie chcę jej wyrwać tylko chcę ją na długo.

Gość niepoważny on
Tylko że kurde. Nie chce związku rozwalac. Widać że ona go kocha. Jak po nią przyjeżdża to aż jej się oczy swieca i cała radosna biega.

wez znajdz ja na fejskubu i trzep sobie regularnie przed praca. gdybys u mnie w wydziale robil jakies flirty to bym cie wywalil...

Gość młodabrunetka123
No to juz tak jest TWOJE SZCZEŚCIE VS. CUDZE SZCZĘŚCIE takie jest życie niestety...

Gość gość
Ja kiedy byłem w takiej sytuacji zamówiłem urok miłosny na urokmilosny24.pl i zdobyłem miłośc ukochanej. Czy to etyczne? Nie obchodzi mnie to. Jestem ogromnie wrażliwy przez co bywam łatwym celem dla osób płci przeciwnej. Muszę sobie jakoś radzić.

Gość Luiza960
Najwięcej o magii miłosnej Wie wróżka Sigita. Czasem udziela się nawet w telewizjach ezoterycznych. Ważne, ze pomogła mi odzyskac chłopaka w niecały miesiąc. Kontakt do niej jest na stronie http://ezowymiar.pl/wrozka/wrozka-sigita/

Gość gość
Co tu dużo pisać. Niedowiarków i tak nie przekonam, mi się udało odzyskać miłość mojego życia. Pomógł mi w tym rytuał Archanioła Haniela z http://magia-anielska.pl a i nie warto używać czarnej magii bo niesie negatywne konsekwencje.

Gość gość
Musisz zrobić coś takiego, by jej zaimponować, by ona pomyślał o Tobie "Jaki to jest fajny facet". Powodzenia.