Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sacred

jak znaleźć faceta

Polecane posty

Gość Sacred

Witam serdecznie. Jestem 23-letnią studentką, szukam faceta, bo już jestem w takim wieku, że pora. pochodzę z małej miejscowości ale studiuje zaocznie. Nie jest zbyt wysokiego wzrostu bo zaledwie 163 cm, szczupła i niestety z drobnymi niedoskonałościami na twarzy, ale walczę z tym. Makijaż robię bardzo delikatny, bo zaledwie używam tuszu do rzęs, podkładu i błyszczyka albo pomadkę ochronną (z tego względu, że nie potrafię się malować). Jeśli chodzi o struj to cóż na co dzień tak w domu to chodzę na luzie (po sportowemu) i oczywiście bez makijażu ale jak idę na uczelnię to staram się być bardziej seksi no ale chodzę na niskich butach bo na wysokich nie potrafię. A po mieście to różnie (jeśli jestem dzień przed zajęciami) to z reguły też bardziej na luzie. nie uważam, że jestem brzydka. Chciałabym poznać jakiegoś faceta a tu nici:( co ma zrobić aby zwrócić na siebie uwagę. Po imprezach nie chodzę bo nie zawsze mam z kim, czasami na koncerty chodzę jak zgromadzi się kilka osób.

Gość Piotr Nowak
35 latek może być? :)

Gość kavinsky
radze zacząć od kursu dla modelek. Nauczysz się poruszać i uwydatniać atuty, maskować mankamenty. I popraw ortografię na już:P

Gość mela,,
strUj ? :o