Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...nieogarnięta...

20 i 32 CZY TO MA SZANSE?

Polecane posty

Gość BluMen14
Dziewczyno ja nic nie zakładam, piszę Ci szczerze jak ja się czułem mając tak młodą dziewczynę.To jest niesamowite uczucie,duma tak rozpiera że szok! Zazdrosne spojrzenia sąsiadów ,znajomych czy wreszcie obcych ludzi to uczucie jest bezcenne.Kobieta z tak młodym partnerem też tak napewno ma to samo czuje,co do tego nie mam wątpliwości.Masz wielki kapitał jakim jest młodość,Twoim rówieśnikom może to być obojętne ,starszemu mężczyźnie to będzie imponować.Zauwarzyłaś pewnie że niektóre dziewczyny to wykorzystują i się sprzedają w takich związkach.Młoda dziewczyna nie musi być wybitnie piękna. by starszy od niej facet oszalał na jej punkcie to jest tak pewne jak teoria Kopernika.Co do dyskusji z Tobą to mam czas, pracuję za Odrą teraz jestem u rodziców ,nadzoruję ekipę remontową ,tak że spoko.Seriali nie oglądam bo szkoda mi czasu na głupoty.

Gość ...nieogarnięta...
Mężczyzno, super, że pracujesz w Niemczech o ile dobrze zrozumiałam eufemistyczne ujęcie pojęcia pracy za Odrą... jak również cieszę się, że nie oglądasz seriali gdyż to małomęskie. A co do dyskusji, to nie wiem co tu więcej mógłbyś dodać, bo to co piszesz i tak nie wyjaśnia mojego problemu...;)

Gość BluMen14
Ze swoim problemem to musisz sama sobie poradzić,nikt za Ciebie tego nie zrobi.Dobranoc!

Gość ...nieogarnięta...
musze,musze ale chciałabym wiedzieć czy po tym jego zachowaniu można coś stwierdzić czy nic zupełnie???????????????????????????????????

Gość BluMen14
Dyskutowałem na inny temat z jakimiś popaprańcami,powieki już podparłem zapałkami, ale zauważyłem że ciągniesz wątek.Ja podobnie jak większość facetów,byłbym zainteresowany tak młodą dziewczyną i przynajmniej bym spróbował.Chodzicie na te same imprezy ,jesteście sąsiadami ,macie bliskie relacje.Dla mnie idealna sytuacja,tylko więcej odwagi potrzeba .On może nic nie zrobić, z jakiego powodu to już pisałem i co wtedy? Będziecie usychać na tym czekaniu? Przecierz można to rozegrać tak ,by na początku nie było to nic zobowiązującego.Na Twoim miejscu dziewczyno ,trzymałbym się tematu zdjęć ,jakąś kawkę to by w międzyczasie chyba zaproponował?Jeśli o mnie chodzi to masz bardzo klarowną sytuację,tylko ociupinkę odwagi i będzie dobrze.DOBRANOC!

Gość ...nieogarnięta...
hehe...;) dzięki BluMen ze we mnie wierzysz... jednak te nasze relacje z pozoru są bliskie...blisko mieszkamy już z 15lat... a gadalismy 2 razy w zyciu na 2 imprezach... Zreszta zauwazylam ze jak po te 1 imprezie kilka razy szłam ulicą, to udawalk ze patrzy w inna strone, albo ze nie poznaje. Dziwny typ. 2 impreza ociepliła sytuacje ale i tak nic jasnego nie ma.... No nie wiem... Ja czekam do nastepnej biby wspolnej i tyle... se poczekam

Gość tasmanski dialbolllo
Droga Kafeterianko, wydaje mi się, że Twój znajomy należy do grona osób uprzejmych... Proste;)

Gość ...nieogarnięta...
Ja już sama nie wiem... jakoś sprawa zdjęć trwa juz za długo i ja nic z tym nie robię, bo nie ma sensy nagle "rzucac sie" po te fotki... chyba naprawde jest tylko miłym sąsiadem i tyle;(