Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...nieogarnięta...

20 i 32 CZY TO MA SZANSE?

Polecane posty

Gość ...nieogarnięta...

Cześć, zwracam się do Was z takim zapytaniem...gdyż od dłuższego czasu podobał mi się mój sąsiad... Taki zwyczajny facet, mieszka po 2 stronie ulicy. Nasi ojcowie znają się już bardzo długo i z resztą ON też zna się z moim tatą. Ja jakoś nie zwracałam na niego większej uwagi, bo koleś nie w moim typie zabardzo dopóki go nie poznałam. Okazało się, że jest kolegą moich znajomych - imprezowycz, bardzo miły gość;) Raz się spotkaliśmy w gronie znajomych, pre słów zamieniliśmy, wpsominał coś o moim ojcu, że go zna i lubi... Drugi raz, niedawno impreza, domówka... od samego początku polował na mnie z aparatem a ja nie chciałam zeby mi ktoś zdjęcia robił (nie wychodze korzystnie..) a on dalej, gdzie tylko si enie odwróce to on juz cyka fotke... no i gdy juz się %%porobiliśmy, ja z kolei chciałam zdjecia...- bardzo sie ucieszył... Pare dni po imprezie napisałam czy by mi nie wysłał na maila...( w domysle miałam ze kilka zdjec na których jestem) a on napisał,że lepiej byłoby sie spotkac bo jest ich 118 i zgra mi je na pendrive... napisałam ze mi się nie pali z nimi aż tak... Po tygodniu napisał czy już mam te zdjęcia (czy zdobylam od koleżanki, która tez już je miała) i jeśli nie, to podał nr telefonu, że możnaby się spotkać i chętnie mi je zgra. Zdziwoło mnie to baaaaaaaaaaaaaaaardzo... Także ja coś sobie wkręcam, że on coś "teges" czy po prostu miły chłop z niego?

Gość CrK
Co najwyżej miły z niego gość.

Gość to proste wyjaśnienie
prześpij się z nim to się przekonasz

Gość Zuzanna Amelia & 2
Chcialbz ci wlozyc swojego pendriva w twoje wejscie usb

Gość kavinsky
cały scenariusz już napisałaś i film robisz:P Weź normalna bądź a nie panikuj

Gość ...nieogarnięta...
oj trochę powagi... Zdziwiło mnie w ogole to,że imprezuje z moimi znajomymi... w moim wieku i niewiele starszymi... tak do 28lat... A fakt,że raczej nikt go z dziewczyną wczesniej nie widział tez jest zastanawiający... Hmmm czy moze on taki nieśmiały jest?

Gość ...nieogarnięta...
kavinsky- co masz na myśli?....

Gość doświadczony mąż
a może gej? albo psychol który morduje młode dziewczny? jak nie spróbujesz to się nie przekonasz

Gość ...nieogarnięta...
nie gej... - kumpela mówiła mi, że on właśnie śmiały jest.... psychol- też odpada... od lat mieszka koło mnie i nikogo nie zabił...;)

a skąd niby wiesz że nie zabił?

Gość ...nieogarnięta...
bo słychać by było na dzielni o mordercy:P

znaczy inteligetnie morduje ten psychol ludzie giną i zwłoki się nie odnajdują więc nie ma sprawy tylko potem w marketach wiszą takie zdjęcia zaginionych

Gość ...nieogarnięta...
oj pytam na poważnie.... Nie spotkam się z nim, bo po co? temat tych zdjęć jest "przy okazji" nie bede wychodzić z jakąś inicjatywą

Gość CrK
To po wała ten temat? Chwalisz się czy żalisz?

Gość Jagienka.
jak to po co? intryguje cię ten gość, spotkaj się, prześpij się z nim, będziesz miała doświadczenie, taki gość po 30-dziestce z reguły jest lepszy w łóżku niż 20-letni młokos

Gość ...nieogarnięta...
żalę bo nie wiem o co mu chodzi....

Boże, skoro facet który Ci się podoba proponuje spotkanie by zgrać zdjęcia, a Ty nie chcesz się spotkać (jesteście sąsiadami do diabła, wystarczy powiedzieć, że masz chwilę). To o co Ci chodzi? Skoro się nie chcesz spotkać to przestać myśleć niewiadomo nad czym🖐️

Gość ...nieogarnięta...
on raczej nie z takich co "w sam raz na raz"......:)

Gość Jagienka.
nie udawaj naiwnej o młodą dupcię chodzi, dla trzydziestoparolatka taka dwudziestka to radość nad radościami

Gość ...nieogarnięta...
Ale te zdjęcia to był pretekst myślicie?????????????? czy miły po prostu...

Gość ...nieogarnięta...
Jagienka, nie udaję.. znam wielu facetów, imprezowiczów, co chodzą po klubach i wychodzą co raz z inna laska a on jest porządny właśnie... Ułożony taki... zajmuje si emotoryzacją i chyba nie ma czasu na laski czy jak?

Gość Jagienka.
ale założę się że 12-lat młodszą dupcię to by sobie puknął jakgoś zagaić trzeba przecież, zdjęcia równie dobry pretekst jak coś innego spróbuj, skoro tak cię to intryguje, będziesz miała doświadczenie

Gość ...nieogarnięta...
oj zdjęcia to już zamknięty temat... ja naprawde napisałam za 1 razem, bo chciałam je zobaczyć... ale myslałam o 2-3 na maila... a on nic na maila tylko wyszedł z propozycja nagrania na pamięć... ja powiedziałam ze spoko, nie spieszy sie... Po czym po tygodniu znowu mnie pyta czy je juz mam i podaje nr tela ze zgadac sie lepiej na tel nic przez facebooka...a ja nadal ze spoko, ze przy okazji;)... nie ma sensu kontynuować tematu fot...

Gość ...nieogarnięta...
Córki sąsiada-kolegi starszego o DZIEŚCIA...pare lat by chyba nie puknął bez skrupułów?

Gość trzydzieści parę lat mam
a co w tym złego?

Gość BluMen14
O mein Gott,dziewczyno każda próba poznania kogoś to ryzyko,niektórzy coś tam mruczą pod nosem że boją się o swój honor(jeśli odmówi to jakaś tam ujma,rysa na ich ego)Nie rozumiem tylko jednego,jak można poznać kogoś bez ryzyka?Jeśli chcesz go poznać bliżej to do niego idź,pretekst masz naprawdę świetny, jaki można sobie tylko wymarzyć.Niby dziewczynki chcecie równouprawnienia ale jak trzeba coś zrobić to już nie.Jeśli facet jest normalny i chce Cię poznać, mniejsza o to w jakim celu,no to będzie wiedział o co chodzi!Jejku, zakładam że jest trochę intaligentny, jesteście dorośli już rozmawialiście ze sobą, wyczajam że jedynym problemem może być Twoja nieśmiałość.Co Tobie mogę doradzić to uszy do góry i DZIAŁAJ!Kurcze, samiczki ,jest ciepło i możecie uruchomić cały arsenał wdzięków,macie co pokazać ,trochę pomyśleć i zmęczyć korę mózgową można chyba?

Gość trzydzieści parę lat mam
włóż seksowną bieliznę i zapukaj do niego, i obejrzyj te zdjęcia

Gość ...nieogarnięta...
bluMEN 14- jesteś moim idolem;) gdybym tutaj wpisała się wcześniej... ehhh;) Ale temat zdjęć już zakonczony...