Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hrtuolk

jak to wytlumaczyc? prosze o odp

Polecane posty

Gość hrtuolk

pisalam tu jakies 2 godz temu, ze bedzie zaraz moja 1 minetka.. domyslalam sie, ze chlopakowi tez pewnie zrobie dobrze.. ale co sie okazalo ? przyszedl, po jakims czasie, i to z zacheceniem moim i insynuacjami ze moze zaczac dopiero zaczal mnie dotykac i robic mi potem palcowke. nie chcial, zebym ja mu zrobila. ani dotykala nawet. tylko przez spodnie. a na gg tak bardzo mnieprosil. ja na poczatku nie chcialam, bo chcialam zeby przyszedl tylko na film, bez niczego, dopytalam sie, czy nic nie bedzie, powiedzial, ze nic, a konczac - to ja ide umyc co nieco. o co mu chodzilo? to bylo juz nasze takie 2 spotkanie.

Gość idź do mamy
albo zadzwoń na policję

Gość hrtuolk
dodam, ze pytalam sie, czy chce zebym go podotykala tam, potem czy moge przez majtki - to on juz pewnym glosem, lecz caly czas milo powiedzial - nie, siedz na miejscu :) czemu nie chcial ?

Gość hrtuolk
no normalnie to napisalam, co w tym niezrozumialego ?

Gość hrtuolk
odp mi ktos? boje sie ze dalam plame, ale udawal, lub tak bylo, ze potem go bardzo film zaciekawil, kktory razem ogladalismy.. smutno mi jednak troche.

Gość hrtuolk
proszek - czyli ?

Gość ?wtf!
Ja pierdole to po świecie naprawde chodzą takie zjeby jak ty widzę

Po przeczytaniu zrozumiałam: Byłaś na kafe, pisałaś o minetce. Przyszedł chłopak w złym humorze zrobił Ci dobrze inaczej sobie nie dał, potem przeprosił i poszedł się myć. Więc jak mam Ci pomóc?

Gość hrtuolk
a miało być ostre ruchanko ! ssanie ciupcianie i ujeżdzanie !

Gość hrtuolk
gdyby sie postaral to pozwolilabym mu nawet w dupsko wjechac !

Gość hrtuolk
dosiadlabym konika I krzyczala wista wio ! IIIIIIIIIIIIIIHAAAAAAAAAA !

Gość hrtuolk
nie! umowilismy sie na gadu! pytalam sie czy cos bedzie, powiedzial by mnie uspokoic ze nie. potem po godzinie przyszedl do mnie do domu. zrobil mi dobrze, ale inaczej niz sie spodziewalam. on nie chcial zebym ja mu cos robila. a na gg to sugerowal, ju nie 1 raz - pod koniec na gg juz sie zegnajac napisal - to ja ide sobie umyc co nieco i do zobaczenia.. a w lozku sami wiecie. nawet nie chcial zebym go dotykala rekoma. dodam, ze on z lodem woli zaczekac, tylko reka.

Gość ?wtf!
Ty a może załóż czarny worek na głowę?

Gość hrtuolk
a ja chcialabym mu obciagnac z polykiem siostra mi pokazywala na ogurku kiszonym I wiem co i jak kurwa mac !

Gość hrtuolk
podszywy te u gory, ale kto inteligentny, ten wie i sie domysli.

Gość hexerei
ten chłopak zwyczajnie nie ma na ciebie ochoty

Gość hrtuolk
pisal ze umyl swoje jajca a I tak przez spodnie niedomytym napletem jebało ! worek na głowe to ty se załóż cieciu !

Gość ?wtf!
No ty raczej do inteligentnych nie należysz:) już sam temat to dno

Gość hrtuolk
ciekawe co TY bys zrobila bedac na moim miejscu. a tematu nie zaszkodzi zalozyc.

Gość hrtuolk
jak to ochoty nie ma ? moze waze sto kilo ale wciaz jestem sexy !

Masz poprostu inteligentnego faceta, który Cię szanuje i szanuje twoją czystość. Ciesz się, inny za pierwszym razem by Cię wykorzystał :)

Gość hrtuolk
tylko ze ja juz dwoch przed nim mialam

Gość ?wtf!
Autorko -Na twoim miejscu nigdy nie bede bo korzytam z mózgu:) Proszek do prania- tu nie o to chodzi

Gość hrtuolk
Proszek - to nie moj chlopak wlasnie :( za 1 razem chcial tego, ale ja nie chcialam loda robic, bo jakos... no nie. my sie od czasu do czasu ot tak spotykamy tylko. i nikogo wczesniej nie mialam.

Gość hrtuolk
sory ze mnie nie bylo ale kupsko monstrualne w klopie walilam

Gość hrtuolk
jestem kolejna glupiutka dziewczynka wykreowana przez wspolczesna popkulture pozwalam by mna manipulowali niedojzali gowniarze ktorych nazywam swoimi chlopakami skoro on chce loda to ja to musze robic bo przeciez mnie zostawi wszyscy tak robia ! potem pisze na forum o swoich problemach nie widzac jak wielce niedojzala jeszcze jestem pozdrawiam podszywca szyderca ! Ps. Zycze wiecej rozumu na przyszlosc .

Gość hrtuolk
jestem kolejna glupiutka dziewczynka wykreowana przez wspolczesna popkulture pozwalam by mna manipulowali niedojzali gowniarze ktorych nazywam swoimi chlopakami skoro on chce loda to ja to musze robic bo przeciez mnie zostawi wszyscy tak robia ! potem pisze na forum o swoich problemach nie widzac jak wielce niedojzala jeszcze jestem pozdrawiam podszywca szyderca ! Ps. Zycze wiecej rozumu na przyszlosc .