Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemozliwe ale prawdziwe

problem z facetem

Polecane posty

cześć, piszę tu poniewaz sobie nie radze, jestem w ciazy. Od pewnego czasu miedzy mna a chlopakiem wszystko sie psulo, wychodzil sobie na weekendy, bardzo malo spedzalismy ze soba czasu, kiedy dowiedzialam sie ze jestem w ciazy myslalam ze wszystko sie zmieni, niestety, dowiedzialam sie o jego romansie( w sumie to nie wiem czy mial i ma ten romans bo sam z siebie nie wie juz co mowi, wiem ze pisal z jakas dziewczyna i sie z nia spotykal, wiec nie mam pewnosci ze z nia sypial, moge sie tylko domyslac) wyprowadzilam sie od niego, ciagle sie klocilismy nawet kiedy dzwonil, po 3 tyg sie spotkalismy zaproponowal mi abym zostala u niego tydz, ale niestety sytuacja sie powtorzyla, spedzalismy troche czasu ale wychodzil, nie wracal do domu, co najlepsze dalej kontaktuje sie z ta dziewczyna, nie rozumiem tego jak mozna sie tak zachowywac? z jednej strony mowi ze za mna tesknil, ze fajnie ze jestem i z dziecka sie cieszy a z drugiej strony mnie zdradza.mowi ze czeka az sie ogarne, ale to musi to robic w taki sposob? denerwuje mnie, staram sie przez niego nie plakac, zaluje ze do niego przyjechalam bo znow wszystko wrocilo, juz ukladam sobie wszystko bez niego, wrocilam do domu i wiem ze mu tego nigdy nie wybacze, ale chce dobrze dla mojego dziecka. Nie chce zeby mialo dwa domy ale tak bedzie. wogole co za babka z tej klientki bo wie ze bedzie mial dziecko a sie z nim spotyka, co za ludzie?! jak mozna sie tak zachowywac i traktowac ludzi. Czuje sie wykorzystana i tak jakby bawil sie mna i moimi uczuciami, czy ja przesadzam?

Gość junn
baba tylko winna? A on co niewinny baranek prowadzony na rzeź? dla dziecka lepiej mieć dwa domy niż zdradzaną i nieszczęśliwą matkę.

Gość saerdwerfe
dziecko bedzie przezywalo kazda wasza klotnie, lepiej, zebys ulozyla sobie zycie z kims innym. ten facet ma inna kobiete!

Gość glupia malpaaa
miedzy wami źle a ty fundnęłaś sobie dziecko, co, myślałaś, że jak go wrobisz w dziecko to będzie ciebie na rękach nosił, aleś głupia, czego te baby są tak głupie, szkoda tylko dzieci

Gość taka taaaaaaaaaam
to nie wina tej dziewczyny tylko twojego faceta. skoro jemu nie przeszkadza ze ma dziecko to dlaczego jej miałoby przeszkadzac? zostaw go. moze sie wkoncu ogarnie... niektórym potrzebny jest lekki wstrzas...

po pierwsze nie zlapalam go na dziecko, bo juz bylam w ciazy kiedy sie klocilismy ale o tym nie wiedzialam jeszcze, niech ma sobie i nawet 5 kobiet, mam go gdzies.pozaluje.

zrobie tak. Mam juz go dosc i mowi ze czeka az ja sie ogarne, zalosne! w taki sposob wszystko popsul. :)