Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem kobietą]

gierki

Polecane posty

Gość jestem kobietą]

Przeglądam to forum i tak się zastanawiam- co się dzieje? Co ludzie wyprawiaja? Po co bawia sie w jakies chore gierki. Manipulacje uczuciami drugiego czlowieka? Jaki cel? Jaki sens?

Gość Philo Zofia
chętnych do podreperowania swojego mizernego ego zawsze znajdziesz :D

Gość jestem kobietą]
Jakie gierki? "Chcę go zostawić zeby sprawdzić czy mnie kocha", "On nie odzywa sie juz trzy dni" "Co moze ozaczać gdy facet powiedzial...", itp.

tzn z tym rzucaniem żeby sprawdzić czy kocha to chyba dziewczyna naprawdę nie przemyślała tego co mówi i tak pieprznęła głupotę na ślepo,a reszta tych problemów i pytanie co jakaś tam nurtująca sprawa oznacza , wydaje mi się być wynikiem samotności, zresztą jak przebywanie większości osób na tym portalu.

Gość jestem kobietą]
troche zamotałam. W sumie chodzi mi o to, ze ludzie sami utrudniaja sobie zycie bawiąc sie w jakeś podchody. Sprawdzania. Faceci naczytali sie jakichś poradników jak uwiesc kobiete, kobiety przestudiowały "Dlaczego mezczyzni kochaja zolzy" i tak się toczy ta groteska pseudo "walka plci".

ogólnie powiem tak- większości kobiet jest mi poniekąd szkoda ponieważ popełniają błędy, które sama też gdzieś popełniałam i teraz mogę im powiedzieć że powinny zrobić tak czy tak,Wiem też że z perspektywy mówi się to łatwiej, jednakże nie mówię tego złośliwie tylko żeby komuś pomóc a te panie zazwyczaj mówią "przecież ja go kocham itd jak mogę go zostawić" jednak proszą o rady. A te które chcą zdradzać itd strasznie mnie wkurzają!. Panów dla porównania jest tu mało, a jeżeli są to wg mnie zakompleksieni samotnicy z wyboru lub w wyniku jakichś tam wypadków losowych. Jedni się żalą jak im źle a drudzy chwalą jacy to oni są wspaniali i co to nie oni potrafią, z męskich ust jest ciężko tu coś konstruktywnego usłyszeć.